reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda: aha, ja nie mam yakiego gara, a te w butelce to w moich stronach duzo ludzi tak robi :)), i sa pyszne, tylko nie wiem co z moich wyjdzie , moze tez beda dopbre bo za zwyczaj jak robie cos pierwszy raz to mi wychodzi a poxniej to czasam isie nie udaje :)

natuszka: uszy do góry, zaraz przegnamy twojego doła i bedziesz miała super humorek , poczestuj sie oponką :))

Za pół godzinki spadam bo jade do mojego do pracy zawieść mu deserek do kawy, potem do babci bo z mama sie umówiłam, potem do mamy, potem do domu i po 19 tej na urodziny do chrześnicy mojego mężą , uf pracowity dzien

reklama
Lamia: Ja dwa dni temu robiłam oponki :)

dzis teściowa robi pyszny obiadek :)

A ja jestem mega szczęśliwa bo w nocy padał deszcz i jest chłodno :)

cześć dziewczynki:-D

neciuszka <tulęmocno ;**** >
ja mam dziś na obiad kotlety z piersi, ziemniaczki i mizerię <mniam>:-D
i mam umówioną kolejną klientkę na przyszły piątek:-D fajnie, że się kręci pomału:-D

Jakaś taka niemrawa jestem dziś bez jakiegoś szczególnego powodu w sumie. Teściowa piecze udka w piekarniku i wyjątkowo drażni mnie ten zapach. Mam ochotę na ciasto jakieś ale piec mi się nie chce wcale.

mijenka obyś miała klientek jak najwięcej, dobry zawód masz :)

Spadam na zakupy i będę robić obiadek! :-D

Mój mały znowu od rana szaleje! Fajnie ze już tak często daje o sobie znać :-) Przynajmniej spokojniejsza jestem jeśli chodzi o te bóle!

reklama
u mnie rozpoczęło się plamienie... więc 1 dzień cyklu nadszedł- przynajmniej nowo zakupiony wypasiony termometr na coś się przyda ;p Dodatkowo mąż mówi,że 'starania' mu się bardzo podobają ;) I tak sobie myślę,że może dobrze by 2 cykl od Evry minął-przynajmniej oczyszczę się z tych wszystkich hormonów..
Miłej niedzieli dla wszystkich!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry