reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nowe fasolki mają Magenta, Lamiav i od wczoraj również Zafasolkuję :-D A staraczki też są nowe, ale nie przytoczę ci ich nicków bo nie pamiętam ;-)

Dziurko, ja tam sie cieszęjak mojego w łóżku nie ma bo przynajmniej normalnie śpię. On chrapie a ja mam bardzo delikatny sen i bardzo często
śpimy osobno.

A ja zaraz chyba pojadę do mamy bo ze swoim się pokłóciłam i nie mam zamiaru siedzieć w domu cały dzień nie odzywając się do siebie...

reklama
Mijenka nic się nie stało... mój ma po prostu zły humor i czepia się od rana... dobrze ze goście jednak nie przychodzą. Odechciało mi się tego pichcenia...

A właśnie Soglam dawno nie było i Pok... mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze :)
Lovka- jak samopoczucie??

Właśnie włożyłam szarlotkę do piekarnika :) mniam, mniam :)
I leżę, a mój mąż tak patrzył na brzuch przez dłuższą chwilę i nagle przykłada rękę do prawej strony i mówi: "przybij piątkę!" i nie uwierzycie!!! Niunia się poruszyła, a dumny tata: "a widzisz, jednak słucha się taty" :)

witam się popołudniowo :-) czy u was też się tak pogoda popsuła? bo u mnie dziś tylko 20 stopni a przecież wczoraj było 35 :wściekła/y:
dagne jakie ty pyszności robisz mniam...podeślij choć kawałek szarlotki + oponkę
dziurko a gdzie masz męża (wybacz, że nie próbuje doczytać ale sporo tego)
Fifka czy widziałaś mó post o maści na oparzenia-podobno działa cuda

Kasia:ja jestem szczęśliwa że jest chłodniej ja miałam dośc tych upałów męczyłam się niesamowicie.

Dagne: też bym coś upiekła ale mój robi remont instalacji wodnej w kuchni i łazience więc u mnie jest tajfun

reklama
Widziałam kochana Kasiu :* Przepraszam, ze nie odpisałam! Ja mam taką piankę Pantelon i ona też jest na oparzenia. Nie chce teraz nic kupować, bo u nas ciężki czas... Zus długo mi pieniędzy nie wypłaca...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry