reklama
mgielka2008
Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiłam test owu w południe o tej samej co wczoraj i nadal pozytywny nie to że lekko tylko mocna krecha jak byk, fuck to nie dobrze bo to znaczy że owu to może i sobie nadejdzie dopiero w piątek no sama nie wiem co o tym myśleć co myślicie ?
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
fajny i ciekawy artykuł
Jeszcze 15 minut i fru do domku dzisiaj duużo pracy. Ale mój szanowny pracodawca nie widzi pozytywów a same negatywy a do tego wszystko co źle idzie jest na pracowników, tym dając pracownikowi zero motywacji. A jeszcze jutro na te piep*one szkolenie gdzie będę go widziała przez 3 dni ... bleeee....
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
jejku dziewczyny czy wy też macie taki śpiący dzień ?
bo ja normalnie zasypiam na stojąco , wypiłam już dwie kawy i nic nie pomogły , niech w końcu zrobi się ciepło
bo ja normalnie zasypiam na stojąco , wypiłam już dwie kawy i nic nie pomogły , niech w końcu zrobi się ciepło
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Wróciłam z pracy i ledwo żyję. Chyba jednak @ przyjdzie bo już mnie łupie w dole pleców a tak zawsze mam na @...coż :-) plamienie nie minęło, robiłam wczoraj test który nazywa sie pre-test. Nie róbcie go dziewczyny bo on ma taką wadę że często wychodzi cień cienia co wcale nie oznacza ciąży
chciałabym żeby @ już przyszła i zacząć nowy cykl.
Kinga bardzo ciekawy artykuł musimy przetestować
chciałabym żeby @ już przyszła i zacząć nowy cykl.Kinga bardzo ciekawy artykuł musimy przetestować

grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
JA juz sie tak rozzłościłam że nie wiem kiedy sama mam owu al kiedy co kolwiek że złością na siebie warczeć bym mogła... a już mi sie w pracy siedzieć nie chce.... za bardzo chce coś mi sie wydaje... i źle sie z tym czuje bo ja chce miec dzieci a sie nie udaje, isytujące to jest wiec musze sie do pionu doprowadzić ! Papik ogarniaj babola!
ja kawy nie pije a również spać mi sie starsznie chce, do tego nuda w pracy sie zrobiła,..... :|
\no jakie ja mam wahanie nastroju dzisiaj....
zęby w ścianę ze słości ...
ja kawy nie pije a również spać mi sie starsznie chce, do tego nuda w pracy sie zrobiła,..... :|
\no jakie ja mam wahanie nastroju dzisiaj....
zęby w ścianę ze słości ...
Sailor_Moon
Grzanko ja wczoraj taka chandrę miałam a dzisiaj w pracy nerwy jak nie wiem ale wróciłam do domku zadzwonił mój małż który już od kilku dni w delegacji jest i trochę humor podłapałam nawet mi @ nie straszna.
Mam nadzieję że czas Ci szybko zleci i będziesz się mogła później zrelaksować :-)

Mam nadzieję że czas Ci szybko zleci i będziesz się mogła później zrelaksować :-)
Sailor_Moon
Grzanko a kiedy zwykle masz owulkę? bo ja też mam 30dniowe cykle a owulka ok 18 dc
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
choler... mnie boerze bo przychodza takie dni jak dzisiejszy ze owulka myslalam ze byla a nie byla a wiem kiedy to choler.. sie pojawi... byłam pewna że owulka wsytepuje od 13-16dc a ja mam który już dzisiaj na to wychodzi ze mi sie wszystko przestawia, nie bralam nigdy tabletek anty nigdy zadnych hormonow a tu ze mna to dupa blada... zła jestem na swój organizm... i na to że zostałam jedna z rodzeństwa bezdzietna na ten moment.... :| żle mi i przykro jakoś tak dzisiaj,... 
zawsze mialam cykle 28dniowe a od marca kompletna ruina sie robi spóżnia sie @ w tym miesiącu dostałam przecież w 30dc...
a normalnie 28... wiec przestawiam sie z miesiaca na miesiac.... :|
zawsze mialam cykle 28dniowe a od marca kompletna ruina sie robi spóżnia sie @ w tym miesiącu dostałam przecież w 30dc...