reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
własnie do mnie siostra zadzwoniła
Dzięki dziewczyny no płacze na zawołanie ze szczęscia :)
mały miał termin na 17-24.05 więc wcześniak i jak na wcześniaka to bardzo dobrze sobie radzi,
siostra rodziła od15-20:15 przywitali Eryka na świecie :)mówiła że dochodzi do siebie że mały już sam oddycha ale jest w inkubatorze, najważniejsze że trzyma sie i pięknie oddycha :)
na weekend majowy zobacze małego brzdąca porobie zdjęcia i wrzuce tutaj :) takim mężczyzną trza się chwialić :)
a u mnie sie leje i nie wiem czy aby owu dzisiaj nie jest ,,, a nawet nie bedzie okazji wykorzystac męzulka :p
bo mi na nocke ucieka... ale jest jeszcze jutro ?:)

:(
no własnie nie da rady bo on po mnie przyjezdza do pracy a to bedzie 21 a on na 22 do pracy wiec za nim mnie do domu odwiezie a z mojej pracy do niego do domu jest 25km :| więc wyrzuci mnie i będzie leciał na nockę.. nooo że też ja sie nie znam tak na swoich cyklach jak sie powinno to bym kombinowała..... a tak ze mnie cieknie że mówie wam, do tego lewy jajniok kłuje...
jak ja bym chciała a nie idzie :(
no ale głowa do góry w koncu sie uda....

jest szansa bo w kwietniu dostałam @ na 30dc lub 29 wiec moze i owu sie przesunie na jutro albo sobote byłoby idealnie :D na działanie i podryw męża :D

wiec moze będzie akurat owulka ?

Ostatnia edycja:
ja też tylko mam tak mokro że nie wiem czy to nie dziś a nie chce do mojego kochanego dopaść i powiedzieć"działaj bo owulacje mamy " :D
jakoś by mi było nie swojo.... przyzwyczajona jestem do kochania się ze spontanem.... ale jak dzisiaj jest a i tak nie ma czasu i sposobności no to cuś nic nie zrobie... może jutro sie uda... coś zbroić ...

szyjka jaka powinna byc przu owu??
bo u mnie dzisiaj nisko ale taka półotwarta i taka twardniejąca...

Ostatnia edycja:
reklama
ja też tylko mam tak mokro że nie wiem czy to nie dziś a nie chce do mojego kochanego dopaść i powiedzieć"działaj bo owulacje mamy " :D
jakoś by mi było nie swojo.... przyzwyczajona jestem do kochania się ze spontanem.... ale jak dzisiaj jest a i tak nie ma czasu i sposobności no to cuś nic nie zrobie... może jutro sie uda... coś zbroić ...

szyjka jaka powinna byc przu owu??
bo u mnie dzisiaj nisko ale taka półotwarta i taka twardniejąca...
misie wydaje ze do twojej owu jeszcze od 1 do 3 dni i powinna być wysoko

Do góry