reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
czesc Dziewczyny! Ja jeszcze caly czas z polski bo moj wyjazd zostal pokrzyzowany przez krotkie ''wakacje'' w szpitalu :/ dzien przed odlotem dopadl mnie tak koszmarny bol brzucha i plecow ze zgielo mnie w pol a ja zaczelam wrzeszczec. W szpitalu wszystko bylo ok, ciaza rozwija sie prawidlowo, nic nie stwierdzili... Za to ja dzis wrocilam i odkrylam co mi sie stalo. Usiadlam na chwile w fotelu i nagle poczulam jak mi bol wraca, tylko tym razem od plecow, no to siadlam na podlodze i przeszlo, jednym slowem moj kregoslup nadaje sie do wymiany :/ teraz czeka mnie materac na podlodze i wylacznie twarde krzesla , ale najwazniejsze ze z dzidzia wszystko ok. Niestety mezus w Irlandii a ja pewnie z miesiac poczekam zanim go zobacze jeszcze, tym razem planuuje zeby zrobic do konca!

MariaOla masz rację, to nie ja wymyśliłam z tym szkodliwym usg i wcale nie potwierdzam, że w to wierzę. Wręcz przeciwnie, bo uważam że ile osób, tyle teorii na ten temat. No ale trąbili ostatnio w tv, w internecie, więc warto się nad tym zastanowić, jak to naprawdę jest.

Temat USG został także poruszony na forum regionalnym i tam babeczki właśnie opowiadały, jak to ich dzieciaczki się zawsze kręciły i wierzgały podczas USG i że chyba maleńśtwa tego nie lubią ... no i było nie było to zawsze naświetlanie jakimiśtam promieniami ... trudno powiedzieć ... ale póki co wszystkie badania USG miałam na zalecenie mojego gina i mu ufam, więc się o nic nie boję

aniay ... szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę, dużo odpoczywaj i uważaj na kręgosłup, bo jak przyjdzie maleństwo na świat to będzie ci jeszcze bardzo potrzebny :D :D :D

reklama
Byliśmy dziś na USG 3D. Doktor, które je robil powiedział, ze najlepszy czas na 3D to 24 tydzień. Obraz w 3D jest w tym czasie najlepszy. Ale... dziewczyny....

Czekamy na córeczkę!

Film jest fajny, super pamiatka.. napisze wiecej jak ochlonę :)

Do góry