reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Witam Was po dlugiej przerwie
ja dwiedzialam się o plci dziecka już w 13 tygodniu, tak na 99%, a w 15 już na 100%. Jak poszlam na wizytę na pomiar kosci nosowej i faldu karkowego -to dzidziuś spal sobie w najlepsze i nie mial ochoty na żadne badania. Ale obudzil się w końcu, zaziewal nam :) Później aby lepiej się ulożyl lekarz kazal pospacerować mi po gabinecie -ale malo co to pomoglo. A później -przewrócić się z boku na bok -to pomoglo. Wtedy dzidziuś ulozyl się idealnie. Więc jak nie chcecie sie tak często badać, to poobracajcie się trochę na łóżku w gabinecie z boku na bok i to na pewno pomoże :)

ja również żałuję że tak późno napisalam Wam o tym
Ja sama o tym nie wiedziałam, to lekarz mi powiedzial na wizycie.

Lorien ........ jaka to informacja o szkodliwości USG ... ja nic nie wiem .... pisałaś już o tym, bo może przeoczyłam .... smaruj kochana ze szczegółami o co biega, bo zaraz też się przestraszę ??? ???

Nic nie pisałam, ale trąbili w TV, bodajże przedwczoraj, że niby szkodliwość dla mózgu dziecka, bo coś tam, dokładnie nie wiem, bo traktuję to z przymrużeniem oka, tymbardziej, że testowano działanie usg na myszach, więc nie wiadomo, jak u człowieka.
Bądź co bądź jednakże wolę nie kusić losu i następne usg, za miesiąc na wizycie u gina, jeśli nie jest konieczne, to sobie odpuszczę.

Ja tez juz po wizycie u gina wszystko jest dobrze z moja dzidzia rosnie z dnia na dzien :) MariaOla wiedzialam ale nie na pewno no ale dzisiaj juz wiem mam SYNECZKA :) Jestem bardzo zadowolona i ciesze sie ze to synus :laugh:

karola2007 GRATULUJE syneczka!! :laugh: My to niechcemy wiedzieć jaka będzie płeć dziecka, pierwszą ciążą też niechcieliśmy mówiliśmy że to "KINDER NIESPODZIANKA" :laugh: A urodziłą się śliczna SANDRUNIA

reklama
Do góry