reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
kasiulka- no nie martw się, będzie dobrze, ostatecznie dzidzia jest już donoszona i nawet jak wywołają poród, to nic się jej nie stanie. Leż i nie martw się, bo najgorsze co moze być dla babki w ciąży, to jej własna wyobraźnia;-)

Kasiulka właśnie - Xandii ma racje - wyobraźnia jest najgorsza. :no:
Pomyśl sobie o tym co Cię czeka na końcu tej drogi: cud, prawdziwy cud w postaci dzieciątka. Tak sie naoglądałam teraz maleńst w tym szpitalu, ze sie doczekać nie mogę. :-D
powodzenia ;-)

dzięki dziewczyny;-) staram sie nie rozmyślac nad tym wszystkim, troche sie wygadałam wczoraj i dzisiaj tez sobie pogadam to juz w ogóle stres przejdzie.

mam nadzieję.

w sprawie wynikow ze szpitala nie dzwonili, albo zapomnieli albo wszystko jest ok.

kasiulka, myślę, że raczej nie zapomnieli, ale wszystko OK. Jeśli się jednak denerwujesz, to po prostu zadzwoń do tego szpitala i już. Nosek do góry!:-)

Skakanka
wszystko wchodzi bardzo dobrze! :-D
Bardzo Ci dziękuję za tego linka, dzięki temu zdecydowałam się właśnie na poród w Pszczynie u mojego lekarza. Wprawdzie dużo dalej, ale z tego co tu przeczytałam widzę, ze warto. I nawet o moim lekarzu ktoś napisał że świetny. :-)
Natomiast o Oświęcimiu różnie piszą. Zresztą sama już wiem, czego się mam po nim spodziewać..... :no:
Jeszcze raz thanx. Wszystkie szpitale w Polsce tu sa opisane, warto więc poczytać :tak:

Napisze Wam, ze rodzilam w szpitalu w ktorym sie zapieralam, ze nigdy w zyciu rodzic nie bede. :tak: Opinie mial straszna. Ale ja osobiscie nie moge powiedziec zlego slowa, ani na polozne ani na piguy zajmujace sie maluszkami. Polozna ktora byla u mnie przy porodzie, byla rewelacyjna, wszystko mi wyjasniala, uczyla oddychac i przec jeszcze przed wszystkim. A poza tym st\asnie mi pomogal, bo rozwarcie zatrzymalo mi sie na 9 cm i stalo. Sciagnela mi szyjke z glowki malego recznie. Bolalo jak cholera, ale po 4 skurczach juz bylo 10 cm.

A co do tego czopu to powiem Wam tyle: mialam krazek i mimo tego zaczely mi sie saczyc wody. Ale to jeszcze nic. Wody zaczely mi odchodzi o 12 a jak badala mnie lekarka przed przyjeciem do szpitala o godzinie 17, o jeszcze mialam czop. :tak: Wypadl mi w nocy kolo 2. Wiec chyba nie ma reguly, co kiedy ma sie dziac.

reklama
Lorien to mnie zaskoczyłaś z tym szpitalem,że jednak zmieniłaś decyzję bo byłaś nieugięta;-);-)Swoją opinię o Oświęcimiu też tam napisałam;-)Muszę poczytać o Pszczynie.O moim też są różne opinie...najsmutniejsze są takie dwie:-(

Wiadomo,że zawsze będą tacy co nie będą zadowoleni bo niektórzy z "naszego pokolenia";-) to mają może zbyt wysokie wymagania.

A stronka fajna, od Elżbietki, długo szukałam czegoś o tym moim szpitalu, np co zabrać ze sobą i już tu na forum pogadałam z jedną dziewczyną co tam rodziła ale tu doczytałam o wiele więcej jeszcze, szkoda,że nie miałam jej wcześniej.

Do góry