reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
to jedz na izbe przyjec Elzbietka:tak:

jeszcze mnie zatrzymają na jakiejs patologii:szok:
w sumie nie ma za bardzo po co tego ktg robić, bo i skurczy nie mam :wściekła/y:
dziś się dowiedziałam u lekarza, ze jak byłą pełnia ostatnio, to w moim szpitalu (św zofii) w nocy było 14 porodów:szok:
dobrze ze mnie wtedy nie wzięło, bo raczej napewno bym sie nie dostała

no wlasnie Elu przeciez ktg zrobia Ci w szpitalu za darmo :-)

Tynka ja ma w domku tylko te dwa, cala reszta robiona w czasie pobytu w szpitalu zostala w szpitalu a szkoda bo jest na co popatrzec ;-)

jeszcze mnie zatrzymają na jakiejs patologii:szok:
w sumie nie ma za bardzo po co tego ktg robić, bo i skurczy nie mam :wściekła/y:
dziś się dowiedziałam u lekarza, ze jak byłą pełnia ostatnio, to w moim szpitalu (św zofii) w nocy było 14 porodów:szok:
dobrze ze mnie wtedy nie wzięło, bo raczej napewno bym sie nie dostała

Elu moze nei badz taka pewna ze nie masz skurczow, ja tez myslalam ze nie mam a mialam regularne :-) tylko ze ich kompletnie nie czulam :-)

Ja to przez nazwisko moje gina ( Siekierski ) ciagle jestem pytana czy zamierzam rodzic na zelaznej no i czemu na ktg nie chodze na zelazna:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: na pozcatku nie wiedzialam o co tym babka chodzi a okazalo sie ze tam pracuje tez Siekierski ale Pawel a moj to Adam

Ja to przez nazwisko moje gina ( Siekierski ) ciagle jestem pytana czy zamierzam rodzic na zelaznej no i czemu na ktg nie chodze na zelazna:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: na pozcatku nie wiedzialam o co tym babka chodzi a okazalo sie ze tam pracuje tez Siekierski ale Pawel a moj to Adam

ja miałam takie przygody na studiach na zajeciach praktycznych w szpitalu. syrektor szpitala miał takie samo nazwisko jak ja (panieńskie, ale wtedy to i pannajeszcze byłam). i przez dłuugi czas dużo osób sądziło że to mój tata. ja tam nie wyprowadzałam ich z błedu, bo niezłe przywileje miałam z tytułu tego nieporozumienia:-D . aż w końcu go zobaczyłąm na własne oczy, tego mojego tatuśka. i odechciało mi się być jego córką. był mały, brzydki, gruby i wygladał niechlujnie.

Elu chyba najlepszym sposobem zeby zrobili ktg w szpitalu jest pwiedziec ze sie dziecko mniej rusza ;) tu w szpitalu prawdopodobnie by mnie olali gdyby nie to ze im powiedzialam ze sie mala mniej rusza... rzeczywiscie ruszala sie troche mniej, ale nie niepokojaco malo :p
Takie male mamusine oszustwo...

hahahahahhahahaha:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: Ja tam mam zawsze problem z nazwiskiem i jako panna i teraz:wściekła/y: :wściekła/y: poprzednio sie pytali jak sie psize po polsku czy po niemiecku a teraz przekreaja na Tyniecka albo Tymecka a ja Tynecka jestem :laugh2:

ja dzis zadzwonilam do swojego lekarza, w sumie wizyta planowana jutro w gabinecie, ale poiwedzialam mu ze maly mniej sie rusza i moze by zrobic to ktg
lekarz kazal przyjechac dzis ok 18 do szpitala, zrobia mi ktg, zbada mnie, jutro na wizyte juz nie musze
a ja prawde mówiac biore dzis ze sobą orbe i planuje rodzic!!! moze mnie zostawi. jak nic nie bedzie na to wskzywalo, to pewnie wróce.
dzis bardzo boli mnie kosc ogonowa i często kłuje coż w macicy
kto wie, moze to jakies oznaki ?! :)
napisze wieczorkiem, jak wróce

reklama
Ja miałam robione ktg dopiero przed porodem i szkoda,że się nie zapytałam na ile procent miałam te skurcze ale chyba nie na 100 bo na sto chyba są już takie konkrtne do poprodu??tylko czemu Karlam jeszcze nie rodzisz;-);-)

Do góry