reklama
Elma
Małgosia
A ja dostałam okres dzisiaj rano

. Przecież biorę cerazette, nic z tego nie rozumiem, ale w sumie dopiero tydzień je łykam więc chyba nie zdazyły nic zrobić
. Mój mąż się smieje że jestem "super samica" i już mogę znowu w ciąże zajść;-)

. Przecież biorę cerazette, nic z tego nie rozumiem, ale w sumie dopiero tydzień je łykam więc chyba nie zdazyły nic zrobić
. Mój mąż się smieje że jestem "super samica" i już mogę znowu w ciąże zajść;-)aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Elma ja tez je biore i tez juz jestem po 1 @. Tylko, ze ja juz nie karmie piersia, wiec u mnie to zrozumiale. Czytalam gdzies, ze podobno przez pierwsze 3 miesiace moze wystepowac krwawienie po tych tabletkach i jest to normalne, Dopiero niby po tych miesiacach organizm sie do nich przyzwyczaja.
Ja mialam @ 23 lutego, a 13 marca jakies plamienie przez 2 dni i teraz spokoj, moze juz sie unormowalo? Biore 2 opakowanie. Ide w przyszlym tygoniu do lekarza to sie dopytam co i jak.
Ja mialam @ 23 lutego, a 13 marca jakies plamienie przez 2 dni i teraz spokoj, moze juz sie unormowalo? Biore 2 opakowanie. Ide w przyszlym tygoniu do lekarza to sie dopytam co i jak.

marcela kl.
Fanka BB :)
tez biore cerezette i u mnie ok.. ale słyszałam o tym krwawieniu podczas brania tych tabletek..
Elma
Małgosia
Elma ja tez je biore i tez juz jestem po 1 @. Tylko, ze ja juz nie karmie piersia, wiec u mnie to zrozumiale. Czytalam gdzies, ze podobno przez pierwsze 3 miesiace moze wystepowac krwawienie po tych tabletkach i jest to normalne, Dopiero niby po tych miesiacach organizm sie do nich przyzwyczaja.
Ja mialam @ 23 lutego, a 13 marca jakies plamienie przez 2 dni i teraz spokoj, moze juz sie unormowalo? Biore 2 opakowanie. Ide w przyszlym tygoniu do lekarza to sie dopytam co i jak.![]()
Idziesz zmienić tabletki?? Moja ginka mówiła że jak się skończy karmić to koniecznie trzeba zmienić tabletki, dopytaj się wszystkiego i potem napisz co i jak bo ja nie wiem kiedy pójdę do lekarza.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ide. Jak mi sie uda to w czwartek, a jak nie to w poniedzialek za tydzien juz napewno. Jak sie czegos dowiem to dam znac. 

Elżbietka
mother of two sons&angel
a ja wczoraj bylam na USG. to w zwiazku z tym, ze jest juz 9 tyg po porodzie, a ze mnei ciągle coś leci. no i okazało się ze mam w macicy jakiegoś skrzepa czy coś w tym stylu
musze isc do gina po jakies leki obkurczajace albo na łyżeczkowanie macicy
aha! pco pan doktor nie widział. za to on widział i ja tez taaaki pięny pęcherzyk w prwym jajniku. 16mm. az szkoda zmarnowac taką szanse
i endometrium śliczne. oj zarodeczek miałby w czym zamieszkac
ale dziś przytulanko w kapturku
aha! i mamcica odgięła mi sie do tyły, czyli jest teraz w tyłozgięciu.
ale się narobiło
musze isc do gina po jakies leki obkurczajace albo na łyżeczkowanie macicy
aha! pco pan doktor nie widział. za to on widział i ja tez taaaki pięny pęcherzyk w prwym jajniku. 16mm. az szkoda zmarnowac taką szanse
i endometrium śliczne. oj zarodeczek miałby w czym zamieszkac
ale dziś przytulanko w kapturku
aha! i mamcica odgięła mi sie do tyły, czyli jest teraz w tyłozgięciu.
ale się narobiło

Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja jak bylam na usg 1 lutego to tez mialam piekny pecherzyk chyba 14 mm :-) i dlatego gin mi szybko cerate przepisal :-)
reklama