Pasibrzuch
Fanka BB :)
Kochane miałyście takie coś tak mnie boli i drapie tam na dole
![]()
Mam tak cały czas, boli, a wczoraj aż mnie w pochwie szczypało jak mała się wierciła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
A co do wagi małej chudzina straszna koło 1900g waży
ojoj to dobrze że będzie synuś, ja odziedziczyłam po mamusi, tylko że jej cellulit pokazał się w okolicach 4o, a u mnie... ok. 18A próbowałaś ziajkę??
Co prawda zniknąć raczej nie znikną ale może się zmniejszą / łatwiej znikną po porodzie.....
Kiedyś czytałam wywiad z lekarzem dermatologiem - kobieta stwierdziła że nie ma takiego kosmetyku który zlikwiduje w 100% rozstępy czy też cellulit - w dużym procencie to geny decydują czy będzie kobieta miała rozstępy / cellulit czy nie. O ile pamiętam jeśli mama je miała to córka ma 80% szans że też będzie je miała...
Dorciaa,ja już kiedyś pisałam,że ideałem przy cc jest wcześniejsze rozpoczęcie akcji skurczowej,czyli również rozwierania szyjki,ponieważ maluszek dostaje wtedy tajny sygnał,że już czas na niego i rozpoczyna proces adaptacji do życia na zewnątrz (rozklejają się płucka,rusza machina zamykająca przewód Botalla w sercu...),dlatego generalnie nie wykonuje się cc z marszu.
czyżby już?;-)MI czop tez odchodzi i bole coraz czestrze i mocniejsze. Czekam na dalszy rozwuj teraz to pojade do szpitala jak pokaze sie krew , albo wody odejda, lub nie bede mogla wytrzymac bolu , ja jeszcze nie chce rodzic.
i tak też się czujęA Dorci brzusio wygląda jakby był rozciągnięty do granic możliwości...
![]()
wymiękam przy TobieNie nooooooooooo!!!!
Ziemniaki spaliłam!!![]()
no teraz masz ciążę potwierdzoną jakbyś jeszcze nie zauważyłaA ja wróciłam własnie z laboratorium, odebrałam wyniki i co na nich widzę?
![]()
:-)
Ja już dziś ani nie gotuję, ani nie jem, ani nie noszę nic ciepłego, ani nie rozmawiam przez telefon!!!
Zadzwonił do mnie mąż i zapytał o ubezpieczenie domu, bo kolega chce i zastanawia się gdzie warto ubezpieczyć... To mu powiedziałam co i jak i na koniec rozmowy powiedziałam, że jak jutro przyjedzie i będzie się wykręcał ze swoich małżeńskich obowiązków, to zwariuje, bo mam potrzeby jak 100 innych kobiet razem!! Że słyszał co lekarz mówi i jak mi ucieknie, to jak go dopadne, to popamięta mnieI powiedziałam jeszcze, że musi mi cycuszki powyciągać :-)
A on miał na głośnomówiącym telefon, żeby kolega słyszał co o tym ubezpieczeniu powiem...A że tam było kolegów więcej niż ten jeden, to wszyscy to słyszeli
I mi teraz głupio jak cholera i chyba zapadnę się pod ziemie zaraz
![]()
kurka Roxi a więc jest nadziejaDziewojki nie nadrobie Was bo nie macie litości
mój mały dzidziołek zrobił mi mały prezent i zrobił sie DUŻY
wg USG ok 3500 !!!
i uwaga uwaga
OBRÓCIŁ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
a wiec od jutra zasada 4 S ( sprzątam, spaceruje, serduszkuje i sutki stymuluje i ...rodzimy hehehehe)
jak wróce do domku wieczorem to napisze Wam coś jeszcze bo z porodem to tak pół na pół jeszcze ...ciśnienie go nie pokoi i moja opuchlizna...
Dziewojki nie nadrobie Was bo nie macie litości
mój mały dzidziołek zrobił mi mały prezent i zrobił sie DUŻY
wg USG ok 3500 !!!
i uwaga uwaga
OBRÓCIŁ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
a wiec od jutra zasada 4 S ( sprzątam, spaceruje, serduszkuje i sutki stymuluje i ...rodzimy hehehehe)
jak wróce do domku wieczorem to napisze Wam coś jeszcze bo z porodem to tak pół na pół jeszcze ...ciśnienie go nie pokoi i moja opuchlizna...