reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sylwester, karnawał.....

moze nie ciastozerni
ale znajac zycie kazdemu nie pasi w dany dzien i przychodza róznie
wiec taka mała imprezka zazwyczaj trwa tydzien co mnie czesto :crazy::cool::wściekła/y:
rozkladaj ,podgrzewaj, podawaj,sprzataj i zmyawaj po wszsytkim 7 dni
zmywarki jeszcze nie mam niestety ale juz działam w tym kierunku:rofl2:

reklama
moze nie ciastozerni
ale znajac zycie kazdemu nie pasi w dany dzien i przychodza róznie
wiec taka mała imprezka zazwyczaj trwa tydzien co mnie czesto :crazy::cool::wściekła/y:
rozkladaj ,podgrzewaj, podawaj,sprzataj i zmyawaj po wszsytkim 7 dni
zmywarki jeszcze nie mam niestety ale juz działam w tym kierunku:rofl2:
O nie! Na coś takiego to ja bym się nie zgodziła, choć zmywarkę mam. Imprezy zazwyczaj robię w weekend. Jak komuś nie pasi termin to trudno :-p

A tak w ogóle to chyba przestanę wchodzić na ten wątek i ten o przepisach narazie, bo się odchudzam, a jak czytam te wszystkie przepisy, to głód mnie potwornie ściska :ninja2:

Agusia przeciez Ty POWER BABKA jestes!!!a pozwalasz gosciom na takie olewanie KONKRETNYCH TERMINOW????? KASIAD ma racje alo goscie przyjda albo nie..ich pech! :shocked2::cool2:

tylko ,ze niektorzy przychodza w dobrym terminie
a inni nie zopowiadaja ,ze przyjada pózniej (kochana rodzinka:crazy::cool:)
i co jak nie bede przygotowana
mi bedzie głupio
juz raz tak było i mowiłam
ciacho było wczoraj i ciepły posiłek
i coooo mi tylko było przykro bo tylko kawa na stole
wiec wole sie narobic i miec dobry chumor(jak wyjdzie zarełko)

musze cos kupic na prezencior dla meza

wcale nie ukrywam ,ze zawsze marze gdzies wyjsc na Andrzejki a nie w domu (domówki-u mnie) siedziec
i to sa uroki moim zdaniem złe posiadania osobnika o imieniu POPULARNYCH DZAMPREZ
tak jak SYLWESTer

No to u nas są inne zwyczaje jednak, bo nie wyobrażam sobie, zeby ktoś przyszedł na imprezę nie zapowiedziawszy się wcześniej :no:

Moze za duzo powiedziane na impreze ale
jednak z prezentem w reku
i od meza strony
chyba nie wiedza ,ze istnieje telefon

Mniam ale wy tu robicie smaka :tak:
Az mi przyszlo do glowy ze i ja moge sobie dzisiaj torta upiec:sorry::tak:
Pychotka

Agusia, u Ciebie chyba wszyscy ciastożerni bardzo, bo ja robię 1 dużą blachę lub 2 małe na imprezy, a jeszcze zawsze zostaje.

Kasiad, u nas w domu jak jest imprezka to blach z ciastem musi byc najmniej 3 i do tego np. torcik. I to tak na ok 10 osob......a jak jest ich wiecej to i tego wszystkiego jest masakra duzoo.....
jak pomysle o roczku malej to juz mi sie slabo robi:szok::-D

reklama
GOSIA super te ciasta! ale mam na nie ochote!!!!:-)

AGA salatki tez pierwsza klasa! mniam! normalnie mi w brzuchu burczy!!!!!!!!!!!!!:tak:

Do góry