A ja bym poszła na bal. Taki prawdziwy. Robiony na pięknej sali, w klasycznej scenerii, z dobrą muzyką. Rozmarzyłam się. Dwa lata temu byliśmy ostatni raz na takim balu. W Krakowie jest mnóstwo zabytkowych kamienic, pałacyków itp. gdzie organizowane są takie bale. W pubach też można się bawic, ale ja Sylwestrową noc chcę zawsze pamiętac przez cały rok.My tez w domku.na bale to nie lubie chodzic...Wyjechalabm jednak z checia w gory,ale Kondzio jest mały i jacka praca....Moj braciszek jest za to kolo Zakopca i znalazl kwatere naprzeciwko stoku i byl przeszczesliwy
.
reklama
A my zostajemy w domu z Małgosią. Wcześniej mieliśmy plany, aby iść ze znajomymi do lokalu, ale teraz nie mamy nastroju na taką imprezę.
Bal to piękna sprawa, marzy mi się cały rok, ale Tomek nie lubi tańczyć
Co roku w karnawale idziemy na bal budowlańca organizowany przez firmę, w której Tomek pracuje i jest to dla niego udręka
Bal to piękna sprawa, marzy mi się cały rok, ale Tomek nie lubi tańczyć

Co roku w karnawale idziemy na bal budowlańca organizowany przez firmę, w której Tomek pracuje i jest to dla niego udręka

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Widze że nie tylko ja bede sie bawiła w domu z rodzicami 
nie chciałam z nimi spedzać sylwka wolałabym ze znajomymi...ale teraz chyba sie cieszę
bo znajomi nas olali :/ a...szkoda gadac może to poprostu nieporozumienie i niezdecydowanie mojego męża :/
może za rok jak mi sie coś uda zaplanować to się wybierzemy do jakiegoś krakowskiego klubu
Zyczymy szalonej sylwestrowej nocy!!
nie chciałam z nimi spedzać sylwka wolałabym ze znajomymi...ale teraz chyba sie cieszę

może za rok jak mi sie coś uda zaplanować to się wybierzemy do jakiegoś krakowskiego klubu
Zyczymy szalonej sylwestrowej nocy!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
A my sami w czwóreczkę w domciu i wcale nie jesteśmy smutni z tego powodu
Odpoczniemy po świetach, które spedziliśmy u moich i męża rodziców, dziadków i babć
Do tego droga w te i we wte
, bagatela 1300 km w sumie zrobiliśmy

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja takze wszystkim zycze udanej zabawy (pewnie juz sie bawicie ) i szczesliwego 2008 roku. 

Ja to nawet nie czuje ze jest Sylwester - tutaj taka cisza i ani jednej petardy jeszcze nie slyszalam. Dobrze ze mam polska telewizje to chociaz poogladam sobie Wa-we, Krakow i Wroclaw.

Ja to nawet nie czuje ze jest Sylwester - tutaj taka cisza i ani jednej petardy jeszcze nie slyszalam. Dobrze ze mam polska telewizje to chociaz poogladam sobie Wa-we, Krakow i Wroclaw.
reklama