Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na 15 wizytę u gina. Mam nadzieję, ze powie mi dzisiaj jakies konkrety, bo jak znów nic i każe przyjść za tydzień to się wścieknę. Kurcze, co tydzień ostatnio do niego chodzę i co tydzień 200zł![]()
ja właśnie się tez obawiałam, że wizyty będą częstsze i kasy wiecej pójdzie, ale moja ginka tak sprawę rozwiązała że w przyszłym tygodniu mam przyjść do niej na odzdział i będę miała pobrany wymaz i penwie USG, następna wizyta 26.10 jeżeli wszytsko będzie ok. Babaka wie, że na macierzyński nie mam co liczyć więc może mnie oszczędza skoro nie widzi potrzeby, zawzse zaznacza, że jak sie będzie coś działo to mam dzwonić to wtedy wizytę przyśpieszymy.o matko to strasznie dużoNo te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 złpłatne dodatkowo do wizyty
czyli 130+180
![]()

ja nie wiem jak jest u was ale u nas położna środowiskowa może te szwy wyciągnąć za darmo
TO JEST JAKAŚ P_A_R_A_N_O_J_A!!!!!No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 złpłatne dodatkowo do wizyty
czyli 130+180
![]()

No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
czyli 130+180
![]()
a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej robotyo matko to strasznie dużoja nie wiem jak jest u was ale u nas położna środowiskowa może te szwy wyciągnąć za darmo
![]()
no żeby 2a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej roboty
strasznie zdziera no ale cóż takie jego prawo...