reklama
Ja mam na 15 wizytę u gina. Mam nadzieję, ze powie mi dzisiaj jakies konkrety, bo jak znów nic i każe przyjść za tydzień to się wścieknę. Kurcze, co tydzień ostatnio do niego chodzę i co tydzień 200zł![]()
O kurnaśka to naprawde zdziera

Dziewczyny życzę samych dobrych wieści na wizytach :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a mi wymazu zadnego lekarz nie robil moze mysli ze zdazy na nasteonej wizycie za tydzien
A
aga4444
Gość
o matko to strasznie dużoNo te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 złpłatne dodatkowo do wizyty
czyli 130+180
![]()

KASIULA musisz się sama upomnieć o ten wymaz przynajmniej ja muszę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
TO JEST JAKAŚ P_A_R_A_N_O_J_A!!!!!No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 złpłatne dodatkowo do wizyty
czyli 130+180
![]()

No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
czyli 130+180
![]()
Hmmm ja płacę za wizytę 100 i w tym też zawsze mam wykonywane USG, nie ma może ekstra sprzętu, żeby nagrac filmik, posłuchać serduszka ale babka konkretna. Serducho poszłam posłuchać jak robiłam przezierność wtedy zapłaciłam u innego lekarza 150zł
kilolek
podwójna listopadowa mama
a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej robotyo matko to strasznie dużoja nie wiem jak jest u was ale u nas położna środowiskowa może te szwy wyciągnąć za darmo
![]()
A
aga4444
Gość
no żeby 2a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej roboty

reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
A najgorsze jjest to dziewczyny,z e u nas u każdego lekarza takie ceny.Jest jedna przychodnia w której jest taniej, ale mają taki sprzęt, ze sam lekarz mówii, ze lepiej na usg iść gdzie indziej. No to bez sensu chodzić gdzie indziej do lekarza, a gdzie indziej na usg.