Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bedzie dobrze Gosia i Sorga!!!! ja znam osoby ktore mialy juz rozwarcie n 2 cm i chodzily jeszcze 2-3 tyg a znam takie ktore nie miely wcale i nagle zaczely rodzic.... roznie moze byc )) a jak nie wytrzymacie to przynajmniej zobaczycie swe skarby wczesniej. ja sie ciagle zastanawiam jak maly wyglada... przy Ciri tego nie mialam.
Dziewczynki po ostatnim usg 3d lekarz powiedzial ze wszystko jest ok. ale wpadla mi w krece kartka z wynikiem tego badania i tam jest napisane " W lewej tętnicy macicznej stwierdzam obecnosc notcha". Wiecie moze co to znaczy ?
ja znalazlam ze ten notch maja wszyscy i on ma zaniknac do 24 tyg ciazy a jak nie to moze wywolywac nadcisnienie ciazowe lub zatrzymanie wzrostu dziecka. dalej nie czytalam. nie wiem czy znasz angielski oto link do artykulu: http://medind.nic.in/jaq/t06/i4/jaqt06i4p301.pdf