reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

USG Naszych maleństw...

Monika, wyluzuj, bedzie co ma być i tak bedzie dobrze, zrelaksuj się i wszystko się potoczy ku dobremu:) zobaczysz:tak:

reklama
Sorga duze to rozwarcie ,ja mam przy wejsciu na 2 palce a wyzej na jeden i szyjka połowa,no i te skurcze -aby choc do 20 maja

bedzie dobrze Gosia i Sorga!!!! ja znam osoby ktore mialy juz rozwarcie n 2 cm i chodzily jeszcze 2-3 tyg a znam takie ktore nie miely wcale i nagle zaczely rodzic.... roznie moze byc :))) a jak nie wytrzymacie to przynajmniej zobaczycie swe skarby wczesniej. ja sie ciagle zastanawiam jak maly wyglada... przy Ciri tego nie mialam.

ja już byma chciała go przytulić, i chciałabym już:zawstydzona/y: tylko czekam do końca 36 tygodnia... potem nie zamierzam sie oszczedzać:p:laugh2:

Ja Wam troszku zazdroszcze tych wczesnych terminow,ja juz brzuchol jak w 9 mcu a tu tyle do konca...

Sorga to jakby Ci sie udalo wg Twojego planu to dwa tygodnie i Eryczek w ramionach!!! Cudnie!!!

tak gadamy i gadamy, a potem okaże się że jeszcze przenosze hehehe- a właściewie to mi nie byłoby specjalnie do śmiechu, juz mi tak cięzko :(

Dziewczynki po ostatnim usg 3d lekarz powiedzial ze wszystko jest ok. ale wpadla mi w krece kartka z wynikiem tego badania i tam jest napisane " W lewej tętnicy macicznej stwierdzam obecnosc notcha". Wiecie moze co to znaczy ?

reklama
Do góry