• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
tynka własnie wczoraj popołuniu je odebrałam i od razu mialam wizytę u lekarza. Wyniki są super! 127 mg po dwóch godzinach! Ginka stwierdziła, że wcześniej to był chyba błąd w laboratorium, bo to dość znaczne odchylenie. A wszystko jedno- ja się cieszę, że wszystko OK. :tak:

MariaOla- to taki mocniejszy ból miesiączkowy wraz z napięciem mięśni brzucha (właściwie to chyba macicy) ja jeśli akurat gdzieś idę i złapie mnie taki skurcz, to najczęściej musze przystanąć i lekko sie pochylić- inaczej nie da rady.

MriaOla dokładnie tak jak mówi xandii to taki mocniejszy bół niż na miesiączkę, taki mięśniowy :-p uwierz mi że rozpoznasz go odrazu :tak: Bo bóle porodowe są regularne i coraz silniejsze :eek::tak:

Moje wynik ma dzis PAweł odebrac mam nadzieje ze beda tez dobre. Na razie siedze i stosuje ta dietke aczkolwiek jakas czekoladka tez sie znajdzie w moim menu:-) oczywsice w tajemnicy przed Pawłem :-D

Mówicie mocniejszy ból miesiączkowy...:laugh2:ale dużo mocniejszy..Ja nie miałam bardzo bolesnych miesiączek, czasami się zdarzyło,że bolało mnie bardziej do tego miałam biegunkę(przed porodem też miałam)i faktycznie mogłabym do tego porównać tyle,że skurcze bolą jeszcze bardziej..no przynajmniej mnie bo ponoć są kobiety szczęściary,że ich nie czują:szok:Ja na skurczach trzymałam się poręczy łóżka i oddychałam tak jak trzeba bez oddychania chyba bym zwariowała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry