kamamamusia
Fanka BB :)
orgazm wywołuje skurcze macicy ..może niezbyt duże, ale zawsze skurcze, więc sądzę , że orgazm na pewno wspomaga (bynajmniej u mnie był)....no i ten hormon z nasienia....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Drobne 20 km od Warszawy. W wolominie problem bo przywiezli im pacjentke ...lekarki niemile koszmar
okazalo sie ze skurczy juz nie mam....
A jesli wroca to beda powstrzymywac porod do 6 lutego bo taki termin wyszedl z pierwszego usg i pani doktor tylko tym usg sie kierowala nie sluchajac moich uwag ze pozostale wskazuja na 25- 27 stycznia . No ale coz stwerdzilam z e sie nie ebde z baba klocila. Ale jak juz mi powiedziala z e mam miesiac polezec sobie u nich w szpitalu to normalnie zdebialam
. Wkurw..... sie wyszlam i obgadalam z Pawlem sprawe ze ja chce do domu
Wypisali mnie na wlasne rzadanie co bylo tez problemem . W ogole to jestem wsiciekla na KArowa bo mogli mnie zarzymac na obserwacji do rana i wtedy by sie okazalo co jest a nie wysylac z informacja ze rodze do innego szpitala

), co do pokoju polprywatnego ( dwie osoby w sali) czy prywatnego (jedna) to sa doplaty ale jak ma sie dobrego pracodawce i benefity to te benefity pokrywaja w calosci lub czesci te dodatkowe oplaty... rowniez polozna nie jest non stop w pokoju podczas calego porodu tylko co jakis czas przychodzi i sprawdza rozwarcie jak i inne rzeczy... na dluzej pojawia sie tylko jak sa jakies problemy lub jak kobieta zaczyna przec i wtedy tez pojawiaja sie ginekolog od porodow i pediatra...Elma, spróbuj masażu brodawek. na mnie działa to piorunująco. kilak sekund masaży brodawek i macica się stawia, nawet dośc boleśnie
?
No i czy w końcu wiadomo skąd takie nietypowe sensacje żołądkowe?