• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Czesc dziewczynki. Dzis juz czuje sie troszke lepiej. Ale do idealu bardzo daleko.:baffled:
Xandii termin 6 luty wykazalo tylko 1 usg bylo to trzecie z kolei a pierwsze wpisane do karty ciazy poprzednie i nastepne wykazywaly termin styczniowy zreszta ja wiem kiedy sie kochalismy bez zabezpieczenia a raczej nie ma takiej mozliwosci by plemniki przetrwaly tyle dni:no: no ale ta lekarka wiedziala lepiej:confused:

Tynka, współczuję tego maratonu po szpitalach, pewnie się nieźle nadenerwowałaś!:-(
A skąd u ciebie te wymioty z krwią????:confused: Coś ci powiedzieli?

Po co masz wytrzymywać do 6 lutego? jak 2 tyg. przed terminem jest już ok, a i tak jak piszesz masz termin na koniec stycznia????
Kurcze zadzwoń do lekarza swojego lub idź na wizytę...no bo chyba nie będziesz stosować zaleceń tej lekarki z Wołomina?
a swoją droga to dlaczego cię aż tam posłali? Czy w innych szpitalach nie było miejsc ? Jezu jak taki natłok ciężarówek jest w Warszawie to ja tez muszę rozejrzeć się za "zastępczym" szpitalem?:baffled: A ta Karowa to mogła cię odesłać mimo twojej cukrzycy???:confused:

Ela, ja tez myślałam, ze jak coś to do Bielańskiego pojadę...ale tam poród rodzinny w oddzielnej sali kosztuje 1000 zł :-(...więc tam nie jadę.

A może ty coś wiesz o paciorkowacach z grupy B...tj. jakie jest prawdopodobieństwo zachorowania dziecka...bo ja je mam w stopniu "miernym"... :-( pisałam na wątku "u lekarza"...

Cezsc dziewczyny. Wolasnie dzis sie dowiedzialam ze szpitale nie maja prawa odsylac pacjentek:wściekła/y: i jesli nie maja miejsca w sali to musze cie polozyc chociazby na korytarzu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a ta pani doktor ktora mnie na karowej obslugiwala to okazalo sie ze ona przyjmuje poza kolejka swoich pacjentow z prywatnej praktyki albo znajomych a reszte odsyla pinda jedna:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Właśnie czytam to co Elżbietka wkleiłaś o moim szpitalu, że zzo bezpłatne haha, niezła bajka;-)z tego co ja wiem płatne na lewo 500zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry