reklama

Warszawa i okolice

reklama
Niech się wypowiedzą inne dziewczyny, ja się dostosuję. Gdyby to nie była środa, to by mnie mógł K. po pracy odebrać, ale we środę odpada, więc mi totalnie bez różnicy. Postaram się ustawić drzemkę tak, żeby było ok ;-)

Już wiem, ze miniżłobek nie wypali jeszcze w tym tygodniu. Dzieciai chorują na potęgę :( Mam juz serdecznie DOSYĆ.

no to się wypowiedziałam.
Mam nadzieję, ze do 25 już będziemy wykurowani.

mi najlepiej pasują okolice 11 (o ile wyzdrowiejemy wszyscy)... Bo wtedy wsiadam ok 10 do samochodu jadę jak muł powolutku, to 3 kwadranse drzemki dla BIP. Później się ślicznie bawią, ok 13-14 wsiadam w samochód i znów jadę jak mół i wtedy KiBiP śpią grzecznie(dobry plan, co... ? ;) ) tylko wtedy to już chyba na około jakoś będę musiałą jechac...

Co do mojego miniżłobka, to kłopot jest właśnie w choróbskach... Leoś pobył u nas cały jeden dzień. od początku stycznia. Mam mnadzieję, ze od lutegobędzie lepiej i będziemy się wszyscy razem jakoś tam zabawiać.

reklama
u nas też chorowicie plus chyba zęby idą plus atak alergii...

z terminem 25.01 lipa...

23.01 - alergolog (mogę przełożyć w razie co...)
24.01 - ortopeda (mogę przełożyć w razie co...)
25.01 - gastroenterolog w szpitalu na Działdowskiej... (nie mogę przełożyć, bo wizyta długo oczekiwana i bardzo ważna!)
26.01 - rehabilitacja (wolałabym nie przekładać)

wcześniejsze i późniejsze terminy - nie mam planów

proszę, wykombinujcie coś, żeby przełożyć spotkanie! 27.01? 30-31.01? albo najwyżej się spotkajcie, a ja tym razem byłbym nieobecna.

czekam na wieści!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry