reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

reklama
elifit merci ;-)

asionek wiesz tak sobie myślę,że wszelkie zmiany "listy mam" może będą w osobnym wątku?? tam dziewczyny tylko bedą zmieniać terminy porodów,płeć itd....
albo dziewczyny będa mi pisać na priv:-)

lilou no piekna lista, ze tez chcialo ci sie to robic heheheh;-). Strasznie duuuuzo Was jest tutaj! Gratki dla wszystkich przyszlych mam :-)

Ja jestem za PW, możesz zaznaczyć, że zmiany, dopisanie nowych mam i takie tam do Ciebie na PW co by nie robić śmietnika ;-)

A w ogóle lista cud - malina :-D

klementynka przeciez jest bez komentarzy :)

dzięki dziewuchy za pochwały,az mi sie miło zrobiło :) cieszę sie że jeszcze komuś prócz mnie sie podoba:)
napiszę tylko pod listą że wszelkie zmiany na priv do mnie

reklama
Anulka dobrze ,ze czuwasz;-)
bo ja tego kom nie widzialam,wiec nie wiedzialam skąd Klementynka sobie go wymyślila:-D:-D:-D

a nie da sie zablokwać wątku?? żeby nikt nie dodawał postów?

Do góry