reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

mju

Fanka BB :)
Ja mam komode z IKEA z przewijakiem i dla mnie rewelacja! W szufladach miałam wszystko dla małej, a z przewijaka korzystałam tak długo jak robiła w pieluchy - czyli do 2 lat :tak:

reklama

katiuszka28

Zaciekawiona BB
Miasto
dolnyśląsk
A ja przewijaka używałam do 2 roku życia synka. Miałam cesarskie cięcie i nie wyobrażam sobie bym mogła na łóżku w pozycji siedzącej i skrętnej przebrać synka po porodzie nie wspominając o schylaniu się. Przewijak stał na łóżeczku a nad nim mogłam zawiesić karuzelę z zabawkami co zajmowało małego na czas wszystkich czynności, które przy nim robiłam. Uważam że przewijak to ułatwienie dla matki ze względu też na kręgosłup.

sempe

doświadczona mama
Miasto
Poznań
ja też jestem za tradycyjnym drewnianym łóżeczkiem z przewijakiem który używam do dziś mimo że Mała spi już na wersalce;-)

agusia0611

Miasto
WARSZAWA
Ja mam zakupy z głowy. Mam wózek Quiny Speedi SX - trójkołowy. Jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona! Łóżeczka mam 2 drewniane Drewex i turystyczne na wyjazdy.

Chogata

Mama Aluni i Dominika
Miasto
Zielona Góra
Hej ja również chciałam kupić podobne łóżeczko,ale widziałam je w realu i sprzedawczyni powiedziała mi ,że pierwszy poziom utrzymuje tylko do 8 kg.( i mieli już reklamamcję na to łóżeczko ponieważ zarwało się).A po drugie jak je zobaczyłam to jest jakieś takie zimne i ciemne.

agusia0611

Miasto
WARSZAWA
Mój syn ważył prawie 5 kg przy urodzniu. Szybko przybierał na wadze i nic nie "uszkodził". Może tamto było jakieś wadliwe, albo źle użytkowane. Ja byłam zadowolona.

baśka

Mama Karola i Bartka
Miasto
Elbląg
my mamy i tradycyjne i turystyczne ale uważam że bardzo ważny jest materac - powinien być solidny - kokos/gryka, na pewno nie pianka...no a do turystycznego to takie dobry materac to chyba tylko na dół można połoyć? no a to bardzo niewygodne przy małym dziecku

wampirka20@wp.pl

Miasto
Paryż
ja też jestem za tradycyjnym drewnianym łóżeczkiem z przewijakiem który używam do dziś mimo że Mała spi już na wersalce;-)

podasz mi albo podacie mi jakiegoś linka na to drewniane z przewijakiem?przewijak jest w nie wmontowany?wiecie co ,nie spotkałam się z drewnianym i przewijakiem tzn takie 2 w 1...kobietki jesteście niesamowite!juz teraz wiem ze kołyska nie bedzie stać w moim domku mimo że taka cudna:):):)

Zoa

Zaciekawiona BB
Kurcze, ale kołyski są taki ładne choć rzadko komu się przydają... mi się marzył taki koszyk wiklinowy o taki np: Wiklina oraz wyroby z wikliny rogożyny i rattanu / Oferta / ARTYKUŁY DLA DZIECI, ale to pewnie jeszcze mniej praktyczne rozwiązanie niż kołyska :-D. Pewnie bym w nim potrzymała dziecko miesiąc i by wyrosło :tak:, choć z drugiej strony Remek za długo z łóżeczka nie korzystał, jak tylko był troszkę większy i ciężko mi było go wyciągać to zapakowałam go do naszego łóżka i tak już został... tyle, że w czwórkę to się chyba już nie zmieścimy :rofl2:

reklama

sempe

doświadczona mama
Miasto
Poznań
Wampirka ja kupiłam osobno łóżeczko w zwykłymm sklepie za chyba 220zł i przewijak osobno za 55zł. Uważam że to co nam się podoba nie zawsze się sprawdza w praktyce. To Moje trzecie łóżeczko i stwierdzam że proste bez żadnych bajerów jest najlepsze, na baldachimie zbiera się kurz a to może wywołać alergie no chyba że bedziesz prac i prasować co 2-3 dni ale to bezsens!

Do góry