reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

haha dziewczynki musze sie wam pochwalic:tak:Ubieream dzis rano jeansy z ktorych zawsze mi sie conieco wylewalo:zawstydzona/y:A tu mila niespodzianka,co prawda jeszcze sie wylewa ale juz nie tak obficie:-DCzyli cos tam ruszylo hurrrrrra!
A i dodam ze te jeansy swiezo wyprane byly takze wiecie bardzo obciskle;-)
Bozenka a tobie jak?Ruszylo?

reklama
cytrus gratulki:tak:
u mnie nic od wczoraj :wściekła/y:
ale miałam taką samą historię rano założyłam sprane jeansy z przed ciąży i w nogawkach luźno:eek:

a wieczorkiem na basen

a jak reszta dietowiczek?

Cytrus:-):-):-).
u mnie wczoraj waga pokazala mniej niz dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj bylo juz 69.4 a dzis 69.9kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a wlasnie kiedy wy sie wazycie??
rano czy wieczorem??

ms.marple to jednak cos sie dzieje skoro spodnie ew nogawkach luzniejsze.

Ostatnia edycja:
Anineczka- jesli to ta dieta do ktorej dalas linki to ja troche zglupialam! Kto to opracowal?? Nie zebym ja jakims dietetykiem byla, ale jak moj A to zobaczyl to o malo sie nie przekrecil, a jest trenerem fitness i opracowuje diety. Ja tez czegos tu nie rozumiem.....
1. Jak mozna w produktach zakazanych wymieniac wszytskie owoce:szok:???
2. Jak to nie mozna burakow:szok:???
3. I jak mozna zakazywac wszystkiego co daje potrzebne weglowodany typu ryze, makarony, pieczywo?

Natomiast w produktach na tak znalazly sie kaloryczne jak nie wiem co orzechy!, ser zolty! ser feta, ktory zatrzymuje sol w organizmie.......

Nie kumam tej ideii.....odchudzanie odchudzaniem ale gdzie miejsce na spozywanie produktow, ktore dostarczaja witamin? Albo jeszcze troche poczytam o tej diecie...bo cos mi sie wiezyc nie chce....

misia rozumiem zdziwienie:-)ale tę dietkę opracował uznany na całym świecie kardiolog, dr Agatston. Trzeba coś więcej poczytać, to skumasz:-) A te zakazy co do owocow itp. dotyczą tylko 2 pierwszych tygodni-po co? długo by wyjaśniać, odsyłam do lekturki, najlepiej do książki, bo w necie nie zawsze są sprawdzone informacje:-)

Ostatnia edycja:
A ja tam po prostu odstawilam ziemniaki,zamienilam chleb na chrupkie pieczywo typu wasa.Zrezygnowalam z tlustych sosow zaprawianych maka i smietana.Jem duzo warzyw i owocow.Podjadam jogurciki i orzechy tez:zawstydzona/y:A co do makaronu czy ryzu to jem zadko i male porcje bo bym chyba nie wytrzymala na samych jarzynach.Pije wode i zielona herbate.Z kawy bym nie zrezygnowala ale jej nie slodze.Powolutku malymi kroczkami cos tam schudne:tak:Juz widze pierwsze rezultaty,moze nie na wadze ale po ciuchach.Od razu mi sie humorek poprawil rano:-D

reklama
hmmmm....nikt nie pisze to ja znow sie pochwale:-)stanelam dzis na wadze i mam 2-3 kg mniej hurrrrrrrra(pisze 2-3 bo moja waga niedokladna taka i takie male kreseczki tam sa ze ciezko odczytac.Po swoim wazeniu zwazylam wszystkich czlonkow rodziny dla pewnosci ze tyle waze na prawde i wszyscy waza tyle ile kilka dni temu a ja mniej:laugh2:)

Do góry