reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Mikimauro dzięki za przepis :tak: ale w nim jest 10 łyżek otrębów czyli musisz go podzielić na 5 dni ( 2-3 łyżki otrąb dziennie):sorry: a co do picia to kochana musisz pić inaczej ci nerki nie wytrzymają a siusiasz bo spada ci woda z organizmu która była w nim zatrzymywana :tak: z tym że pijąc pomagasz nerkom w filtrowaniu wszystkiego i pozbywania się białka z nerek więc MUSISZ pić inaczej niewydolność nerek murowana:sorry::sorry: postaw sobie codziennie butelkę wody w miejscu widocznym i najlepiej napisz na niej datę czy coś i pij przy każdej okazji nawet jak ci się nie chce pić:tak: ja np wieczorem jak oglądam film trzymam na kolanach otwartą butelkę wody i co chwilę w siebie coś wlewam przy okazji biegam do kibla co 10min:baffled:

reklama
Mikimauro przeciez jak zamrozisz chlebek i pozniej odmrozisz jest w ciaz swiezy i smaczny.
JA juz pisalam ze dla mnie najlepiej jest mrozic...nie musze piec co chwile a i oszczednosc na pradzie:-D:-D:-D;-):-p

jak dzis upieke to zrobie fotki i Wam pokaze:)....

najpierw musze do PL sklepu po otreby i ser sie wybrac

Mikimauro przeciez jak zamrozisz chlebek i pozniej odmrozisz jest w ciaz swiezy i smaczny.
JA juz pisalam ze dla mnie najlepiej jest mrozic...nie musze piec co chwile a i oszczednosc na pradzie:-D:-D:-D;-):-p

jak dzis upieke to zrobie fotki i Wam pokaze:)....

najpierw musze do PL sklepu po otreby i ser sie wybrac

hmm... no o mrozeniu nie pomyslałam:confused:ewelcia- ja bez ciebie zgine na tym dukanie:-D

dziewczyny , wczoraj mi ubyło pierwsze 1 kg[ dopiero], dzisiaj rano po siusiu zerkłam na wage i nadal tylko 1kg mniej, teraz tak sobie weszłam do łazienki i 2 kg mniej, czy to mozliwe, przeciez jestem po śniadaniu i wlewam w siebie wode, powinnam być pełna i tym samym ciezka. :confused2:
A zapomniałam spytac, o chlebek dietetyczny WASA, napewno go znacie, on tez jest zabroniony ???

Mikimauro pieczywo WASA zabronione!!!
Dozwolone sa tylko te produkty ktore Dukan wymienia w swojej ksiazce:)

Moze waga Ci szwankuje??
jaka masz wage?taka zwykla ze wskazowka?
ja raz mialam taka i rano mi pokazywala ze waze 100kg a wieczorem 25kg:baffled:

Pauletta gdzie kupilas serek homo do pizzy?
ja juz kiedys szukalam w PL sklepie ale nie ma,..a jak sa to maja duza zawartosc tluszczu!!!

Ostatnia edycja:
Ewelcia już napisałam na dukanie :tak: ale napiszę i tu ja użyłam do ciasta jogurtu nat. a na wierzch serek wiejski kurczaczka którego wcześniej upiekłam szynkę i korniszonka:tak:
Mikimauro ja mam tak sprytną wagę że muszę się ważyć kilka razy i waga właściwa to jest ta która występuje min 3 razy :-D:-D:-D:-D ale teraz już wiem na którym kafelku wskazuje właściwie a i tak sprawdzam jeszcze z 4 razy zanim się upewnie:sorry::-D

hej dziewczyny, Boze juz nigdy wiecej pizzy nie zrobie buhaaaaaa tak mi wczoraj smakowala ze pochlonelam calá ok 15 i tak mi brzuch wywalilo ze ruszac sie nie moglam, nawet spacer nie pomógl, nawet kolacji nie jadlam bo nie mialam miejsca. a najgorsze ze waga ciut w góre podskoczyla:wściekła/y:
Kurka ja jeszcze nigdy w Pl sklepie nie znalazlam serka homo i zamiast tego uzywam joguru naturalnego. A zeszlym roku jak bylam na Dukania i robilam jakis deserek to dalam jedno danio waniliowe i wymieszalam z jogurtem naturalnym i mialam deser na 3 dni nawet M sie zalapal i mu smakowalo. A teraz pierwszy raz dostalam w Pl sklepie mleko w proszku odluszczone;-) hepii jestem bo na weekend moze jakis deserek umiksuje.

Pauletta przeczytalam wczesniej na Dukania ze mi odpisalas,ale nioc nie napisalam bo dzwonek do drzwi mialam:)

moj chlebek:)

w 3 PL sklepach bylam i otrebow owsianych nie moglam dostac...kupilam w 4,Pani mi powiedziala ze teraz duuuzo kobiet na Dukaqnie jest i chlebek piecze:)

Załączniki

• P2070780.jpg
    P2070780.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 58
  • P2070779.jpg
    P2070779.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
A to mój dzisiejszy obiad :-)IMG_2826.jpg
Kurczak w musztardzie i żeby mi za sucho nie było mój wynalazek na szybko : pół serka kanapkowego z lidla dwa paluszki surimi trochę jogurtu naturalnego świeża pietruszka posiekana pieprz i trochę soku z cytryny ( bo za słodkie było) i mniamuśna sałatka/sosik :confused: do przegryzana z kurczaczkiem czy pomiędzy :tak: całość wyszła super :tak:

Do góry