Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..
:-)oznaczaja tak wysokosc na jakiej jest dzidzia czyli od 5 do 0.jesli jest na 0 to dzidzia gotowa do wyjscia.ja mialam porod kleszczowy -parlam 1,5h i nie wyparlam bo Amelka sie zatrzymala na poziomie 1 czyli za wysoko
tak to juz jest najpierw sie pchala sama(wody odeszly dzien wczesniej) a pozniej chyba sie wystraszyla i pomyslala ze jeszcze troche posiedzi w brzuszku u mamy;-):-)
o godzinie 21 jeszcze pomagałam M zrobić obcinke wokół kontaktów przy podłodze bo malował salon
czułam skurcze poszlismy spac o 12 zasnełam i o 2:50 obudziły mnie skurcze poszłam do toalety i zaczełam je liczyc były co 3 minuty

ale myslałam ze to przeciez niemozliwe!!!!poczekałam chwile obudziłam M on poszedł obudzic sasiada zeby sie zbierał bo miał nas zawiesc do szpitala.W domu juz lekko krwawiłam.W szpitalu pod KTG byłam o 3:45 lekarka nie bardzo sie ruszałam zeby mnie zbadac ale jak juz mnie bada to robiła coraz wieksze oczy i mowi 8cm!!!!ZARAZ URODZISZ!!! i zaczeła wołac i mówi ze zaraz bedzie dziecko szybko wszystko przygotowali.

jak go urodziłam kazano mi sie obrócic i zobaczyłam malenstwo:-):-) Syn przyszedł na świat 16.09.2009 o godzinie 5:08,tata przecioł pepowine dali mi zastrzyk z oksytocyny zeby łatwo wyskoczyło łożysko:-)