Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to zalezy tez od budowy matki, teraz dziewczyna miala robiona cesarke ze wzgledu na duze dziecko a mala miala tylko 3,5kg tyle ze Ula wazyla w 54kg przy 180, zero bioder i wogole chudzina, zato moja kuzynka rodzila sama corke 4,7 poniewaz jej gabaryty na to pozwalaly
wedlug OM 24tc , wg USG 23 tc moj synus wazył 541 g , długość 21 cmChyba za duży nie będzie gin powiedział że max 3400g ale chyba to dobrze przynajmniej przynajmniej może łatwiej go urodzę
miesiac temu moja mała ważyła prawie 600gram, zastanawiam się ile teraz po miesiącu będzie ważyć... mogłaby już ponad kilo bo jakoś mi się wydaje że jest za malutka
dziewczynki powiedzcie mi w ktorym tygodniu dzieciaki ukladaja sie tak jak do porodu?tzn chodzi mi o to w ktorym tyg mozna stwierdzic czy bedzie "wychodzil" pupeczka,glowka czy jakas inna czastka??
ps.kurde ja chce polskie litery w kompie..szlag mnie trafia