Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plecy bolą, kolana bolą, wszystko boliale mam super rehabilitanta hehe
ur. 3450 i 54 cm
EDYCJA
podane wymiary dotyczą Wojtasa, a nie rehab hehe
moj Filipek dzis ważył 8600 i poprostu jestem tak wsciekla po wizycie u pediatry ( noego w Wawie) bo powiedziała "ojej ja nie lubię nadwagi" i oczywiscie ze przekarmiam piersia dziecko, karmiac co 2,5 - 3 h a czasami nawet wieksze przerwy![]()

niech sie ugryzie nie powiem gdzie!!!
Duza kobitka jest . ja sie nie przejmuje bo na pewno jej nie przekarmiam. Patrząc w książeczkę Marlenki to w tym wieku co zuzia wazyła więcej o 0,5kg i miała mniej cm a teraz mały chudzielec . Ma 4,5 roku i waży niecałe 16kg a ma wzrostu 114cm. Jest wysoka po mamusi i szczuplutka. Tylko nie je chipsów, pizzy i za duzo słodyczy. jakis cukierek w ciagu dnia czy żujke kwasnicemoj Filipek dzis ważył 8600 i poprostu jestem tak wsciekla po wizycie u pediatry ( noego w Wawie) bo powiedziała "ojej ja nie lubię nadwagi" i oczywiscie ze przekarmiam piersia dziecko, karmiac co 2,5 - 3 h a czasami nawet wieksze przerwy![]()
Aha- może pediatra sama ma nadwagę że jej nie lubi???? Przecież twój smyk rozwija się harmonijnie więc w czym ta baba ma problemMoże zmień lekarza???Popytaj wśród znajomych albo na Warszawskim forum???