Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co do dlugosci to ostatnio bylo 67cm ...zobaczymy jak dzisiaj
Mi przy szczepieniu mierzą już synka, wcześniej nie robili tego, żeby nóżek nie prostować.
4 miesiące i 11 dni - Dominik waży 6900 i 69 cm.
Waga startowa 3600, 58 cm.

Dziekuje go nosić ale co ja bede ci zazdrościć jak moje małe waży 6300 a na długośc bym musiałą zmierzyć ale gdzieś ok.62 cm 

Jak wiem, ze na długie noszenie się zanosi, to w chustę go motam. Długie tzn. jakieś 20 minut- dłużej nie lubi w chuście czy bez.
No to ładnieDziekuje go nosić ale co ja bede ci zazdrościć jak moje małe waży 6300 a na długośc bym musiałą zmierzyć ale gdzieś ok.62 cm
A waga wyjsciowa 2700kg i 50cm.Także sobie porównaj moja zbita fajna lala a twój pewnie długi i chudziutki co?
Z tym,że moja grubaskiem nie jest tylko takim raczej normalny bobasem proporcjonalnym heheh.
Zmierze ją dokładnoe to napisze ale moja jescze ubranka nosi od 0-3mcy i dopiero bede zmieniać także jest krutka .
.