Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe . nie chodziło mi o to że dane wagowe sa mało-aktualne...że nie wiem ile waży teraz. a 6 kg to wcale nie malo w 2,5 miesiącu...bylismy w szoku tak szybkim skokiem wagi (tylko na cycu). 20 września idziemy do lekarza- więc dopiero zobaczymy ile przybrał- ja stawiam na jakieś 7,5max. Nie wiem ile wasze dzidzie teraz ważą, bo nie czytałam was z przyczyn technicznyc przez kilka miesiecy, i brak mi odniesienia...ale wydaje mi sie że Igi sporo ważyaco ciekawe wcale nie jest grubaskiem;-)
natka - moj Jasio jest od Twojego Michasia mlodszy o miesiac a wazy tyle samo :-( 3 miesiace, 3 tygodnie - 7300
Strasznie sie boje co to bedzie :-( Juz mi krzyze nawalaja a co dopiero za kilka miesiecy :-( Wielka klucha z naszego Jasia - wielka waga, wielki lepek :-( Wzrost okolo 68cm Nie dosc ze zadna dziewczyna go nie bedzie chciala to wlasna matka go nie bedzie w stanie podniesc juz niedlugo... Dobrze ze to chlopak, bo jakby dziewczynka miala byc taka klucha to ja dziekuje :-(
Mysz co Ty tu wypisujesz??? Każda będzie go chciała! Mój Piotruś też jest taka kluska ale ja się nie martwię! Teraz my trochę podźwigamy a potem synki nasze będą nas na rękach nosić ;-)