reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

moja waga stala na poczatku w miejscu a teraz nawet 1 kg do przodu ;( ja juz chyba nigdy nie schudne :(

Chcialam sobie codziennie pocwiczyc na orbitreku czy cos ale puki co przy Laurze sie nie da... śpi jak śpi i ciagle ja sie nia zajmuje... Dla siebie czasu wogolenie nie mam ...czuje sie brzydka i ogolnie nawet wstydze sie isc na spacer czy gdzie kolwiek

reklama
U mnie 16kg mniej od porodu jeszcze ze 4 zrzucę i będzie si:tak:
na razie zwero ćwiczeń po tej cc nie mogę jeszcze a poza tym mam tą ropiejącą rane więc muszę czekać aż się wszystko zagoi:crazy:
co do pasa to tak jak pieszczoszka napisała nie ma co za wcześnie z nim kombinować bo można sobie niestety zaszkodzić:baffled:

Jak nie miałam nacinanego krocza i nie miałam cesarki to kiedy mogę zacząć ćwiczyć? Czy też muszę czekać aż 6 tygodni połogu minie?

elvie z tego co mi wiadomo to po takim porodzie jaki Ty miałaś to nie musisz czekać 6 tyg żeby móc ćwiczyć bo nic u Ciebie nie musi się zagoić:tak:

elvie, ja bylam troche nacieta, ale ogolnie to bardzo szybko doszlam do siebie i czuje sie bardzo dobrze. w tej chwili juz mnie nic nie boli, nie pamietam zebym rodzila i tak po trochu cwicze sobie codziennie. takie deliktane cwiczenia robie w domku

Pieszczoszka - nikt mi nic takiego nie powiedział:no::no: serio... zresztą - na moją anemię też mi nikt nic nie powiedział, dopiero położna jak zobaczyła wyniki to kazała witaminy kupić :confused2: no to teraz nie wiem, póki co dzisiaj pasek drugi dzień dopiero założyłam... spróbuję coś na ten temat w necie może znaleźć.........
Anik ja przyjmuję codziennie witaminy Femibion Natal 2, te same co w ciąży i dodatkowo jeszcze żelazo 2razy dziennie, gdyż ma charakter krwiotwórczy. Jak chcesz to podam Ci nazwe to poprosisz o receptę lekarza.

ja na anemię dostałam w szpitalu receptę na Ferrum Lek.Biorę dwa razy dziennie po dwie i do tego prenatal classic.

reklama
Do góry