reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolek, Monia-Arek, czyli bez sensu kubełki skoro są woreczki pachnące ? Teraz pozostaje mi się modlić żeby mój J. nie dowiedział się, że istnieje coś takiego jak paklanki :-D
ja je zabieram jak ggdzieś ychhodzę na dlużej. Zwłaszcza do znajomych źeby nawet jak im do kosza wyrzucę zużyta pieluchę nie smierdzialo im na pół domu. Albo w podróż. Ale kubełka nie mam. Mam zwykły smietnik z przybornikiem z ikei. Wkłądam do niego zwykłą reklamówkę. Wrzucam zasikane pampersy a jak trafi się kkupa to cała reklamówa od razu ląduje na klatce do wyniesienia. Przyznaję, ze kubełek to fajna sprawa, ale dla mnie za droga

reklama
no te kubełki to faktycznie są super, ale obecnie nie na moją kieszeń :-(

dziewczyny mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego! z racji tego, że my bardzo dużo podróżujemy zdecydowaliśmy się na takie łóżeczko, zamiast zwykłego, bo nie stać nas w tej chwili na dwa :-( i tu moje pytanie. czy do tego turystycznego kupić materacyk? one zazwyczaj mają w zestawie, ale tak sobie myślę, że może jednak kupić ten gryczano=kokosowy?

witam się i tutaj...
u mnie z zakupami wczoraj poszło pełną parą...:-) kupiliśmy już wyprawkę do szpitala dza dzidzi i dla mnie. mamy łóżeczko (to turkusowe) :-D
a do tego kilka dodatkowych ciuszków dla naszej kochanej Vicky:tak:
jeszcze brakuje nam trochę rzeczy ale to następnym razem... no i pościel dla małej ale to chyba zakupimy na allegro w pl.....
ciekawe jak z waszymi zakupkami.....

Gosiu tez mam drugi.. czy sie roznia nie wiem.. u mnie roznily sie cena i ten pierwszy ma system przechowywania specjalny.... co wg mnie nie jest niezbedne :)
to juz w sumie zgupialam bo myslalam ze to takie same laktatory tylko dodatki maja rozne??
no te kubełki to faktycznie są super, ale obecnie nie na moją kieszeń :-(

dziewczyny mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego! z racji tego, że my bardzo dużo podróżujemy zdecydowaliśmy się na takie łóżeczko, zamiast zwykłego, bo nie stać nas w tej chwili na dwa :-( i tu moje pytanie. czy do tego turystycznego kupić materacyk? one zazwyczaj mają w zestawie, ale tak sobie myślę, że może jednak kupić ten gryczano=kokosowy?
ja bym kupila na Waszym miejscu dodatkowy materac bo te z turysytycznych sa cienkie i zazwyczaj mozna je zlozyc w charmonijke(moj taki ma materac)
witam się i tutaj...
u mnie z zakupami wczoraj poszło pełną parą...:-) kupiliśmy już wyprawkę do szpitala dza dzidzi i dla mnie. mamy łóżeczko (to turkusowe) :-D
a do tego kilka dodatkowych ciuszków dla naszej kochanej Vicky:tak:
jeszcze brakuje nam trochę rzeczy ale to następnym razem... no i pościel dla małej ale to chyba zakupimy na allegro w pl.....
ciekawe jak z waszymi zakupkami.....
dawno Cie nie bylo:-)to czekamy na zdjecia Twoich zakupow:-)

Ka.m, również zastanawiam się nad pościelą, a szczególnie prześcieradełkami. Jak sie maluch zasiusia, gdzieś mu boczkiem pocieknie, to trzeba wszystko zmienić. Poza tym nie wiemjakz prześcieradełkami do kosza, który kupiłam. Tam materacyk jest niewymiarowy..
Gawit, zależy jaki jest materac w łóżeczku turystycznym, ale pewnie gąbkowy. Wydaje mi się, że warto kupić gryczno kokosowy? Tym bardziej, że nie jest to bardzo duży wydatek. Wydaje mi się, że poniżej 100 zł na allegro są.

a ja wogóle się zastanawiałam czy taki materacyk jest do turystycznego potrzebny..
w sumie ten co jest z łóżeczkiemnie jast taki super... ale własnie myśląłam o kołderce żeby położyć pod spód i może wystarczy??
wkońcu dziecko nie może mieć za miękko...

a prześcieradełka do koszy chyba możesz znaleźć w sklepach... bo muszą takie sprzedawać.....:tak:tak mi się przynajmniej wydaje....

no ja właśnie chyba zakupię gryczano-kokosowy materac do tego łóżeczka :-) na allegro nówki widziałam za 56 zł , więc to nie majątek, a jednak ponoć takie materace są najlepsze dla dzidziusia. :-)

reklama
ja je zabieram jak ggdzieś ychhodzę na dlużej. Zwłaszcza do znajomych źeby nawet jak im do kosza wyrzucę zużyta pieluchę nie smierdzialo im na pół domu. Albo w podróż. Ale kubełka nie mam. Mam zwykły smietnik z przybornikiem z ikei. Wkłądam do niego zwykłą reklamówkę. Wrzucam zasikane pampersy a jak trafi się kkupa to cała reklamówa od razu ląduje na klatce do wyniesienia. Przyznaję, ze kubełek to fajna sprawa, ale dla mnie za droga
Mozna poszukac uzywanego, zawsze nieco taniej choc i tak malo nie chca za takie. Do tego angelcare captiva kolezanka wklada zwykle duze worki, bo wklady sporo kosztuja i szybko sie zuzywaja, ale nie wiem czy do tommee tippee tez mozna zwykly worek wlozyc.

Do góry