reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Oj mozna się zdołowac można.
Dlatego ja się wkurzyłam i kupiłam ten , który mi się podobał od początku :-)

to co mam kupic ten co mi sie podoba od poczatku czylu BUZZA:-)a jak kiedys dawno dawno temu zobaczylam buzza to pomyslalam "FUU jakie brzudactwo"":-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Nie wiem czy masz kupić. Potem mnie znajdziesz i zafundujesz mi lanie na goły tyłek :-)
Musisz sama podjąć decyzję.

nie no co Ty nie bede cie bic:-)chodz mieszkamyw tym samym miescie hehe:-)dobrze ze mam jeszcze troche czasu...musze sie w weekend wynrac do tego Askotu na Braniborska:-)wiesz jakie tam jaka marki wozkow??oprocz x-landera i quinny??

Załączniki

• 0B73FCCF60B44C8E85B215E1C16C8EA2.jpg
    0B73FCCF60B44C8E85B215E1C16C8EA2.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 2AC0D4FA15A046E1B84A83EE7F52213E.jpg
    2AC0D4FA15A046E1B84A83EE7F52213E.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 43
  • CB17D82DF50A4851BCCA1A0228F0F0DC.jpg
    CB17D82DF50A4851BCCA1A0228F0F0DC.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 41
  • FB1182802FF944E59F62677F8BF1AABA.jpg
    FB1182802FF944E59F62677F8BF1AABA.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Wiem, że są Mutsy i te Quinny a na resztę nie patrzyłam , bo cały czas bawiłam się X landerem :)

Ale tu jest wymienione jakie wózki są w poszczególnych Askotach
ASKOT - dziecięce centra handlowe: Wrocław, Legnica - wózki, łóżeczka, rowerki, ubranka, zabawki, pieluchy, kosmetyki, pościel, produkty dla dzieci

AAA no i są Stokke :) Kosmiczne wózki za kosmiczną cenę.
Widzialyscie je?

widzialam te stokke ale w ogole mi sie nie podobaja po za tym nigdy nie dam za wozek tyle kasy to auto mozna za to kupic:p

Ola a mutsy Ci sie nie podobaly??

Moja koleżanka ma Mutsy, ale chciałam z wózkiem zmieścić się w cenie do 2000zł razem z fotelikiem.

Mutsy kosztowałm około 3 000 zł.

Fajnie się go prowadzi bo jeżdziłam z jej córką tym wozkiem.
Fotelik rozklada się calkiem na plasko-to też zaleta.
Mają zielony Mutsy Urban Rider.
Czterokołowy-tylne koła skrętne.

Moja koleżanka ma Mutsy, ale chciałam z wózkiem zmieścić się w cenie do 2000zł razem z fotelikiem.

Mutsy kosztowałm około 3 000 zł.

Fajnie się go prowadzi bo jeżdziłam z jej córką tym wozkiem.
Fotelik rozklada się calkiem na plasko-to też zaleta.
Mają zielony Mutsy Urban Rider.
Czterokołowy-tylne koła skrętne.

no wlasnie mutsy maja fajna ta os skretna:-)ale drogie sa:-(

Powiedzcie mi drogie mamy, kiedy najwcześniej można sprawić dziecku spacerówkę?
U mnie szykuje się problem natury logistycznej - mieszkam w wieżowcu i nie każdy wózek bliźniaczy zmieści mi się do windy. Jestem skazana na wózek typu jeden po drugim, a takich głębokich właściwie nie ma. Nieliczne, jakie udało mi się znaleźć, to takie z zakładanymi fotelikami (potem zmienia się na spacerówkę), ale ceny takich wózków zaczynają się od 2 500 zł, a to jest dla mnie trochę za drogo... Zastanawiałam się, czy nie zainwestować na początek tylko w dwa foteliki samochodowe (nosidełka), a potem kupić o wiele tańszą spacerówkę. Jeśli jesień będzie zimna, to i tak za bardzo na spacery nie będę chodzić, więc może foteliki wystarczą? Co o tym myślicie?

Powiedzcie mi drogie mamy, kiedy najwcześniej można sprawić dziecku spacerówkę?
U mnie szykuje się problem natury logistycznej - mieszkam w wieżowcu i nie każdy wózek bliźniaczy zmieści mi się do windy. Jestem skazana na wózek typu jeden po drugim, a takich głębokich właściwie nie ma. Nieliczne, jakie udało mi się znaleźć, to takie z zakładanymi fotelikami (potem zmienia się na spacerówkę), ale ceny takich wózków zaczynają się od 2 500 zł, a to jest dla mnie trochę za drogo... Zastanawiałam się, czy nie zainwestować na początek tylko w dwa foteliki samochodowe (nosidełka), a potem kupić o wiele tańszą spacerówkę. Jeśli jesień będzie zimna, to i tak za bardzo na spacery nie będę chodzić, więc może foteliki wystarczą? Co o tym myślicie?

Bura moj znajomy wlasnie kupil taki wozek jeden za drugim i powiem ci ze jest ogromny wielki i ciezko sie prowadzi do tego ciezko jest wsadzic dwie gadole do samochodu
nasze malenstwa urodza sie w listopadzie wiec zaraz i grudzien styczen luty i marzec i zacznei cieplej sie robic spacerówke mysle ze od 5-6 miesaca w zaleznosci od tego czy dziecko siedzi chociaz spacerowke mozesz rozłozyc bardziej na płasko a jak chłopdniej bedzie to sa spiworki albo pokrowce na nozki
musisz z mezem pogadac czy te głębokie wózki wam sie przydadza czy dacie se rade przez ten okres z fotelikami samymi... w sumie nawet jak idziesz na zakupy do wiekszego sklepy teraz sa specjalne wozki dla niemowlat to nie bedziesz ciagneła nosidełek w rekach :)

reklama
Ja muszę mieć jeden po drugim, głęboki i spacerówkę - inny mi się nie zmieści do windy, ani do piwnicy. Ja będę rodzić najpóźniej w połowie października, więc jest jeszcze szansa na ciepłe dni. Ale z drugiej strony, jeśli będą wcześniaki, to będą musiały siedzieć w domu... Sama nie wiem... z jednej strony trudno coś teraz planować, a z drugiej wolę wcześniej zaplanować wydatki (i tak podwójne).

Do góry