kurcze nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hehe..czyli co moge wrzucic cos co farbuje z normalnymi ciuchami co nie farbuje i te papierki wylapia ten kolor co moze pofarbowac reszte rzeczy??Katarzynko, w Rosmanie na 16zl mozna kupic opakowanie 20szt chusteczek, ktore dodaje sie do prania i one wylapuja kolor. Mozna dac 1 sztuke, a mozna i dac ze 4szt naraz. Wyprobowalam, dzialaja, z tym, ze ja racze piore kolorami, tzn dziele tylko na 2 rodzaje-jasne i ciemne. No i w tych jasnych rozne rzeczy sa, np kremowe co farbuja, a jak wsadze chusteczki to one wylapuja kolor.
Jako że siedzę w domu i nie mam zajęć, to czasami coś na internecie wypatrzę, i tak oto kupiłam kombinezonik na wyjście ze szpitala Zobacz załącznik 160361
w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej i jest straaasznie mięciutki i taki...delikatny ?Sama bym się w niego ubrała hehe.
A druga rzecz to łuk z zabawkami, jak się pacnie żółwia to gra 3 melodyjki(oczywiście już testowałam i go "pacłam" nie raz)Zobacz załącznik 160362
P się śmieje, że mała jeszcze się nie urodziła a już wszyscy koło niej skaczą i tylko prezenty przynoszą, więc lepiej nie myśleć co będzie później...;-)
piekny kombinezon i palak:-)palak jakiej firmy tiny love??i nowy czy uzywany??tez mysle nad takim:-)
Sama bym się w niego ubrała hehe.
)
jak wszystko to wszystko