reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Klaudzia- to faktycznie dobra cena...ja mam ciemne i tez odrazu mi sie bardzo podobalo....w ogole to ostatnio znalazlam fajne naklejki do pokoiku
Nursery/Children/Boy/Girl Bedroom ANIMAL Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:11 BST)
Nursery/Childrens Bedroom GARDEN/FLOWER Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
HUGE/ Nursery/Childrens Bedroom GARDEN Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
Nursery/Childrens/Kids TEDDY BEAR Bedroom Wall Stickers on eBay (end time 28-Aug-09 00:34:47 BST)
to tylko kilka przykladow ktore mi wpadly w oko ale maja sporo wzorow... tak sobie pomyslalam, ze moze tez was zainteresuja to sie podziele;-)

Katrenki sliczne te naklejki, ja mam takie bardziej stonowane a zastanawiam sie czy nie dokupic jeszcze takich (mozna wybrac kolor jaki sie chce) ZEBRA GIRAFFE LION VINYL WALL DECAL STICKERS MODERN ART on eBay (end time 20-Sep-09 18:44:55 BST)
bo te co mam to wsumie malutkie sa ale poczekam az wyremontuje pokoik i zobacze jak to wszystko wyglada i najwyzej jeszcze zamowie

no wlasnie bo one na tych zdieciach to wygladaja na wieeeelkie a potem jak je zobaczysz to zaskoczenie....my sie jeszcze zastanawiamy czy sami nie namalujemy , a raczej czy D nie namaluje bo on bardziej artystyczny...ale zobaczymy....

no wlasnie bo one na tych zdieciach to wygladaja na wieeeelkie a potem jak je zobaczysz to zaskoczenie....my sie jeszcze zastanawiamy czy sami nie namalujemy , a raczej czy D nie namaluje bo on bardziej artystyczny...ale zobaczymy....

Ja tez myslalam o namalowaniu, ale zamalowac pozniej takie obrazki to masakra... ja mam w swojej sypialni dalej przeswitujacego tygryska i kubusia puchatka a na suficie slonce.... a sa juz przynajmniej 3/4 warstwy na tym... nie wiem co za farbek debile (wczesniejsi wlasciciele) uzyly zeby to namalowac.
A tak naklejki jak sie znudza sciagne czy przykleje w innych miejscach, no i mozna je ponaklejac na wszystkim, na szafach, drzwiach czy scianach. jak dla mnie lepsze naklejki :-)

Klaudzia- to faktycznie dobra cena...ja mam ciemne i tez odrazu mi sie bardzo podobalo....w ogole to ostatnio znalazlam fajne naklejki do pokoiku
Nursery/Children/Boy/Girl Bedroom ANIMAL Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:11 BST)
Nursery/Childrens Bedroom GARDEN/FLOWER Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
HUGE/ Nursery/Childrens Bedroom GARDEN Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
Nursery/Childrens/Kids TEDDY BEAR Bedroom Wall Stickers on eBay (end time 28-Aug-09 00:34:47 BST)
to tylko kilka przykladow ktore mi wpadly w oko ale maja sporo wzorow... tak sobie pomyslalam, ze moze tez was zainteresuja to sie podziele;-)
widziałam identyczne aukcje na alegro

Katrenki sliczne te naklejki, ja mam takie bardziej stonowane a zastanawiam sie czy nie dokupic jeszcze takich (mozna wybrac kolor jaki sie chce) ZEBRA GIRAFFE LION VINYL WALL DECAL STICKERS MODERN ART on eBay (end time 20-Sep-09 18:44:55 BST)
bo te co mam to wsumie malutkie sa ale poczekam az wyremontuje pokoik i zobacze jak to wszystko wyglada i najwyzej jeszcze zamowie
super są!! I będą CI pasować do tych pierwszych!

A ja nadal nie mogę się zdecydować nad wzorem naklejek. Myslę od godziny i nie wiem,a róznica jest naprawde minimalna w tych naklejkach i może właśnie dlatego.
Same zobaczcie.
Zastanawiam się nad wzorem 3 i 5 z tej aukcji Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (722952407) - Aukcje internetowe Allegro

lub 1 i 2 z tej PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (723594860) - Aukcje internetowe Allegro

no to masz przytulnie w sypialni:-):-):-) moze masz racje...lepiej ponaklejam w takim razie....:-)

Naszczescie staralam sie jak nabardziej pozakrywac te przeswity wiec tyfrys siedzi za okomoda na ktorej stoja bambuso pododobne roslinki a na kubusiu lustro hehe tylko slonca nie mam jak zakryc bo w rogu na suficie no ale trudno sie mowi :-) moze przy remocie pokoju maluszka przemalujemy jeszcze raz nasz sufit ;-)

widziałam identyczne aukcje na alegro

super są!! I będą CI pasować do tych pierwszych!

A ja nadal nie mogę się zdecydować nad wzorem naklejek. Myslę od godziny i nie wiem,a róznica jest naprawde minimalna w tych naklejkach i może właśnie dlatego.
Same zobaczcie.
Zastanawiam się nad wzorem 3 i 5 z tej aukcji Naklejki na ścianę RYBKI, MORZE, OCEAN!!! (722952407) - Aukcje internetowe Allegro

lub 1 i 2 z tej PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (723594860) - Aukcje internetowe Allegro

Dlatego tylko mi sie podobaja hehe bo beda pasowac, ale musze sprawdzic czy nie bedzie za duzo wszystkiego wiec poczekam chyba do remontu.

Jezeli chodzi o twoje naklejeczki to bardzo mala roznica miedzy nimi jest ale jakos 2 zestaw bardziej do mnie przemawia hehehe co nie wybierzesz bedzie superancko :-)

reklama
Do góry