E
etna36
Gość
o stajesz do przetarguco za przetarg,....![]()

no widze ze mu konkurencja rosnie, nie pomyslalabym

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o stajesz do przetarguco za przetarg,....![]()
nie będę wam konkurencji robić ;-) poczekam na inny modelo stajesz do przetargu
no widze ze mu konkurencja rosnie, nie pomyslalabym![]()
ejjjj dziewczyny sppokojnie, ja bardzo dziekuje za odpowiedzi na moj post apropa nosidelek, rozumiem wszystkie za i przeciw i chce nosidelko, wiem jestem okropna, ale.... chusty sa dla mnie za drogie, a wiazanie ich mnie przeraza juz kiedys probowalam, a chce nosidelko bo jak moj maz sobie pojedzie to chce byc samodzielna z dzieckiem tzn moc wstawic pranie, wyprasowac, ugotowac cos, bo nie chce co chwile latac do tejsciowej i zostawiac jej malego, a nawet jak zostawie go w pokoju to jak ona zobaczy ze cos robie bez dziecka to zaraz do niego leci ...... kooooszmar jakis, rano jest najgorzej bo zanim pojde do lazienki to musze postrzatac pokoj i sie ubrac bo ona zaraz leci do malego a nie mam ochoty zeby mi w "łóżko" wchodziła
![]()
mój jest za darmo! dostepny od ręki. Moge nawet 2 rowery dolozyc, dywan... cokolwiek tylko niech ktoś go weźmie...nie będę wam konkurencji robić ;-) poczekam na inny model![]()
mój jest za darmo! Dostepny od ręki. Moge nawet 2 rowery dolozyc, dywan... Cokolwiek tylko niech ktoś go weźmie...
ej co mi tu konkurencje robisz co?? te formum jest zajętęmój jest za darmo! dostepny od ręki. Moge nawet 2 rowery dolozyc, dywan... cokolwiek tylko niech ktoś go weźmie...
xxxklaudziaxxx to daj jakiś link na tą chustę
a moze maz trzyma jakies swoje dzieci w szafie i to je trzymasz heheheJakie macie lektroniczne nianie? Co mimożecie polecić?
Ja 2 lata temu kupiłam baby ono i byłam bardzo zadowolona ale dziadostwo niedawno zaczeło sie psuć,a teraz to już kompletnie nie działa tzn działa cały czas potwornie szumi i sciaga obce dzieci z okolicy, a mojego nie słyszy![]()