D
dziunka24.
Gość
Cos czuje ze niebawem trzeba bedzie zmienic fotelik do samochodu..
Orientujecie sie jakich firmy foteliki maja atesty i sa najbardziej bezpieczne???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos czuje ze niebawem trzeba bedzie zmienic fotelik do samochodu..
Orientujecie sie jakich firmy foteliki maja atesty i sa najbardziej bezpieczne???
to dobrze wiedziec bo mojej małej juz wystakją nóżki z tego:-)[
niekoniecznie - moje dziecimiały taki fotelik, który się "kładł" w całościświetna sprawa jak dziecko usypiało w podróży, bo się je kładzie bez "ruszania". My mieliśmy chico
![]()
Tutaj fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci można znaleźć naprawde sporo informacji a propos testów bezpieczeństwa itdo tym samym dzisiaj z A rozmawialismy, ze co zrobimy jak Asia nie bedzie juz miesicic sie do tego fotelika, a jeszcze bedzie za mala do nastepnego
i dobrze wiedziec ze sa foteliki dla dzieci niesiedzacych.
Tutaj fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci można znaleźć naprawde sporo informacji a propos testów bezpieczeństwa itd
Mam zamiar kupic cos porządnego i bezpiecznego oraz takiego co wystarczy na kilka lat tzn 0-18kg![]()
Dziunka, a ten Meggy to polecasz? Bo ja mam taki dla Kuby Fotelik 0-18 MEGGY HI WAY - WROCŁAW (877969753) - Aukcje internetowe Allegro i wydaje mi się średnio bezpieczny i myślałam, ze większy kupię innej firmy ale Meggy sa tanie.
A.. on jest od 0 i niby wg producenta się nadaje od urodzenia ale moim zdaniem zupełnie nie, bo niby sie pochyla ale nie tak dla niemowlaka
a daj linka, ciekawa jestem jak to wyglada???[
niekoniecznie - moje dziecimiały taki fotelik, który się "kładł" w całościświetna sprawa jak dziecko usypiało w podróży, bo się je kładzie bez "ruszania". My mieliśmy chico
![]()
a co to takiego?Na pewno do dupy sa te foteliki z isofixem. Ostatnio gdzies lecial program na ten temat i mieli je wycofywac.