reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no ja zamowilam przez allegro sanki mam nadzxieje ze dojda na urodzinki bo moj brat za nie placil o takie wybrałam(stwierdzilam ze na spiwor nie bede go naciagac jakby co to ten z x-landera tez pasuje do sanek, ale mysle ze cieply kocyk wystarczy sa pasy to i tak super): SUPER SANKI Z OPARCIEM I PCHACZEM REGULACJA ZIMA (1290772600) - Aukcje internetowe Allegro
1290772600

Dziunka swietne te prezenty od twojej mamy, dzieci pewnie beda wniebowziete jak je dostana, taka mate do tanczenia ja zawsze chcialam miec :cool2:, fajny pomysl kupic teraz prezenty na gwiazdke

Sanki superowe :)
Co do prezentów - to tak, bo jest duży wybór, potem będą przebrane... Mama kupuje teraz ze względu na nagły przypływ gotówki ;) Ale ludzie kupują w dużych il.

Dziewczyny oglądałam dziś ten stolik Chicco w sklepie CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA SUPER (1296491770) - Aukcje internetowe Allegro (tak swoją drogą to kosztował tam 188zł.. ) i zdziwiłam się, że jest taki niski, raczej dziecko nie będzie przy nim stac tylko siedzieć albo klęczeć.

Czy inne stoliki też takie są ?

Nie, przy tym z Fisher Price Asia normalnie stoi (ale ona ma 75 cm wzrostu dopiero).

reklama
wczoraj byłam przy okazji oddaania butóww carefurze
już czuć Mikołaja w marketach,zabawek stos

kupiłam małemu BĄKA za 9 zł.Działa tradycyjnie i dodatkowo ma baterie,podczas wirowania się swieci i leci"LAMBADA" haha mały zachwycony szczególnie jak zgasiliśmy swiatła :D:D

Dziewczyny oglądałam dziś ten stolik Chicco w sklepie CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA SUPER (1296491770) - Aukcje internetowe Allegro (tak swoją drogą to kosztował tam 188zł.. ) i zdziwiłam się, że jest taki niski, raczej dziecko nie będzie przy nim stac tylko siedzieć albo klęczeć.

Czy inne stoliki też takie są ?

jest b. niski...Marcel dostał go na roczek :) ale powiem Wam ze jest nieziemski!! młody bawi sie nim jak niczym innym, jestem w szoku i pozytywnie zaskoczona....nie odstepuje go na krok :D:D:D pianista mały...klocuszkami tez sie bawi. Niby przy nim chodzi ale najczesciej klęczy albo siedzi :-D:-D ma okolo 80 cm [+/- 2 cm, raczej nimus haha]

jest b. niski...Marcel dostał go na roczek :) ale powiem Wam ze jest nieziemski!! młody bawi sie nim jak niczym innym, jestem w szoku i pozytywnie zaskoczona....nie odstepuje go na krok :D:D:D pianista mały...klocuszkami tez sie bawi. Niby przy nim chodzi ale najczesciej klęczy albo siedzi :-D:-D ma okolo 80 cm [+/- 2 cm, raczej nimus haha]

Kurcze to moze i ja go dozyce do listy prezentow skoro tak polecacie??

Dzis troche pochodziłam po sklepach z zabawkami i jestem przerazona cenami. Wozek dla lalek-jakas tandeta 180zł, kubus puchatek opowiadajacy bajki 225zł (na allegro ten sam 130zł) , miś uczacy 225zł (na allegro pewnie dużo tańszy) , dzbanek i filiżanki 120zł , zabawkowa kuchnia 180zł i wzwyż . Jestem przerażona

u mnie w sklepie z zabawkami sa tez duzo tańsze wózki i filiżanki. Całkiem spoko spacerówkę można za 30zl kupić. Podobna cena jest zestawów kuchennych. Z tym, ze zadne firmówki

u mnie w sklepie z zabawkami sa tez duzo tańsze wózki i filiżanki. Całkiem spoko spacerówkę można za 30zl kupić. Podobna cena jest zestawów kuchennych. Z tym, ze zadne firmówki

No wlasnie dlatego sie przeraziłam. Byłam pewna ze cos znajde w rozsadnych cenach. Musze jeszcze pochodzic. Aaaa i w kauflandzie znalazłam wozek-spacerowke dla lalki za 50zł. Chyba ja kupie-o ile jeszcze bedzie.

reklama
Do góry