reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Zgodzę się z MARTOLINKĄ że ciuszki są bardzo dobre jakościowo i nawet dziś babcia kupiła Igiemu i Juli bluzeczki i są super:tak: no i nie drogie ,a buciki myślę że też powinny być OK- w sumie za takie pieniądze można zaryzykować;-).

Ja mam pecha do rzeczy z lidla - Hanka miała uczulenie od pidżamki, teraz Gonia ją donasza i widać już zużycie, a niby ją nie wykorzystuje tak intensywnie :zawstydzona/y:, buty kupowałam zimowe , były ok, Hanka je uwielbiała :-D:-D

oglądałam wczoraj te sandały i były super , ale rozmiary tylko do 26 a dla Antka 27 to tak na teraz. Kupiłam mu tylko skarpetki

Dzisiaj zrobiłam już dziewczynom prezenty na Dzień Dziecka..
Marysi kupiłam w Biedronce czajnik za niecałe 25 zł - bawi się nim równo;-)
A Marcie - i tu reklama;-) - znajoma zrobiła aż za 15zł;-) super kotka. Uszki i buzia szeleszczą, w ogonku jest grzechotka, no i poprzyszywane są różne metki:-) Martula bawi się nim równo:tak:
DSCF3239.jpgDSCF3240.jpg
Tu dla chętnych pozwolę sobie wkleić link do bloga Bodzi:
Gałgankowy Świat Bodzi
Te "bajery" to robi na życzenie..:-)

Maxwell teraz dopiero zauważyłam. Fajne Twoja koleżanka robi zabawki. Bardzo oryginalne :)))

Ja z racji, że Konrados uwielbia literki to zakupiłam mu: WALIZKA TABLICA MAGNETYCZNA PISAKI KREDA WAWA NEW (2369212437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz pistolet do robienia baniek. Dla panów wspólny prezent: ZABAWKA EDUKACYJNA ZESTAW SOLARNY 6w1 ROBOT solar (2372525419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ja za 14 zeta :))) Pewnie od rana będą kombinować.

dziewczyny kupowałyście kiedyś maluchom buty w Lidlu, te Lupilu ?

Bo widzę, ze mają byc od jutra sandalki, kupilabym Ali takie z palcami bo nie ma, ale nie wiem czy są dobrej jakosci i czy warto sie spinac i tam dralowac jutro :)

--
a z innej beczki - Ala dostanie od moich rodziców na dzien dziecka taka lalę:MILBI Zabawki - lalki - Murzynka dzidzia - lalka 20 cm
zobaczyla dzidziusia murzynka lale w przedszkolu i bardzo sie zainteresowala :)

Asia ma bardzo podobnego murzynka, a właściwie murzynkę, dostała od cioci - to jej lala z młodości, także ma kilkanaście lat. Ale stan idealny:tak:

Dzisiaj zrobiłam już dziewczynom prezenty na Dzień Dziecka..
Marysi kupiłam w Biedronce czajnik za niecałe 25 zł - bawi się nim równo;-)
A Marcie - i tu reklama;-) - znajoma zrobiła aż za 15zł;-) super kotka. Uszki i buzia szeleszczą, w ogonku jest grzechotka, no i poprzyszywane są różne metki:-) Martula bawi się nim równo:tak:
Zobacz załącznik 469610Zobacz załącznik 469611
Tu dla chętnych pozwolę sobie wkleić link do bloga Bodzi:
Gałgankowy Świat Bodzi
Te "bajery" to robi na życzenie..:-)

Śliczny kocur:tak:

Moje laski na DD dostały po bombonierce z puzzlami, Asia rozpoczęła dzień od zjedzenia całej na poczekaniu:-D zabawek już nie kupuję, bo naprawdę nie mam co:baffled: ciuchy też mają... choć młoda na każdej fajnej reklamie wrzeszczy "Mama, chodź szybko, JA TO LUBIĘ!!!":-D

reklama
Do góry