reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

O widzę że czas o hulajnodze pomysleć:szok:

Dziewczyny macie może takie worki do pakowania np. duzych kurtek zasysanych odkurzaczem (ale wam wytlumaczylam:zawstydzona/y:) szukam miejsca w szafie ratujcie!!! cos bym takiego kupila, ale nie wiem co to:zawstydzona/y:

reklama
Etna kiedyś odkupowałam ciuchy dla Alutki i kobieta miała taki worek prożniowy i nie uwierzyłabyś ile się w nim zmieściło. Do tego rzeczy jak świeżo wyprane i wyprasowane. Sama chciałam coś takiego kupić , ale na zamiarach stanęło

Maxwell - te buty to
asset_39328686.jpg

Etna - mam takie worki i chwalę sobienie wiem gdzie moja mama je kupiła, ale wydaje mi się , że w tchibo takie coś było, jula ma też - wczoraj po oczach mi się rzuciło.

Ostatnia edycja:
Anawawka super buciki sama mam chęć sobie takie kupic :zawstydzona/y:

Dziewczyny a kupowała może któraś takie worki prózniowe???? może mi polecicie gdzie mam je kupić:zawstydzona/y:

od jutra w Biedronce( sama wykładałam:-D) cos ala ciastolina :-Dlody,fyzurki itp
,fajne miseczki szklane z pokrywkami za 8,99
,farby i czadowa bibuła odjazd niezly -w kropki. paski fajna

klocki ala lego male zestawy i inne pierdółki jak to w Biedronce:-D

Po przeczytaniu wpisu Cleo ruszyłam do biedrony ---buu bibułę kupiłam zwykłą nie kropkowaną, ale... dorwałam plecaki do kolorowania przez dzieciaki;-)

reklama
byłam wlasnie w biedronce i kupilam ta ciastolinke, zestaw "przyjazny lekarz" ;-)
chyba mialam za duzo czasu i teraz mam zabawe z tomem hehehe

Do góry