Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jestem zbytnio przekonana co do ubierania takich maleństw w ciuchy jeansowe, wolę milsze, wygodniejsze i delikatniejsze materiały. Ale to miękki jeans, nie sztywny, no i na 6 m-cy, więc już nie na całkiem malutkie dziecko.Ja mam pełno jeansów dla małego i sztukasów. Ten jeans jest taki cieniutki i mięciutki, więc nie mam oporów by małemu zakładać.Nie jestem zbytnio przekonana co do ubierania takich maleństw w ciuchy jeansowe, wolę milsze, wygodniejsze i delikatniejsze materiały. Ale to miękki jeans, nie sztywny, no i na 6 m-cy, więc już nie na całkiem malutkie dziecko.
Bo oni mają cieplejsze zimy i mogą nie mieć w ogóle takich strojów, albo jeszcze za wcześnie.a ja chodziłam po dzidziusiowych sklepach w Holandii i nie mogę znaleźć kombinezonika.... są tylko kurteczki :--
-(

macie jakieś pomysły?...Nam się w ostatnio zakupionym zestawie trafiły dwa obłędne kombinezony
A ja z innej beczki - mam fotelik do 11 kg i zaczynam rozglądać się za większym. Tylko cholera mam problem - młody waży już 8400, oglądam tak te foteliki samochodowe i się zastanawiam, jaki wziąć, bo wygląda na to, że osiągnie 11 kg zanim zacznie siedziećmacie jakieś pomysły?...

.Konstancja dostaje masę ubranek od znajomych bo to taki rodzyneczek i w efekcie mam całą nastawkę na szafę jej ubrankami tak na przyszłość zawalonymi.....