• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Tasia, tylko po prostu często jest tak, że się facet wzbrania, a nie próbował i nie wie, co to za uczucie ;-)

Ja jestem zdecydowana na Natibaby, tylko używaną, żeby była przełamana, a że czasem można znaleźć te lepsze (z bambusem albo lnem) w cenie bawełnianych, to za jakiś czas pobuszuję w necie :-D

reklama
Nulini ja jeszcze podpytam ta kuzynke jaka ona poleca. I poczytam opinie na necie ;-) wiec kto wie moze i za 200zl kupie. Poza tym przyda sie dla drugiego tak jak i wozek i lozeczko ;-)
Dla mnie on wyglada wrecz sexi ;-)

Alecta- ale mi się kolorowo zrobiło na tej stronie z posciela, ale jest fsjna nie ma to tamto.
A lozeczko to na później?czy od razu będziesz małe tak nisko kładła?
Ja jednak wolę jak na poczatku jest na najwyższym poziomie :)

alecta, strasznie mi się podoba zdrobnienie Mańka :-D A pościel z tych materiałów miałam i niestety jest tragiczna :-( Okropnie sztywna i twarda :-( I tak, jak jezyk, ja wolę noworodka wysoko :-D

Megami, ja nawet na to forum nie wchodzę, tam jest tego tyle, że głowa boli :-D

agulqa,
no dokładnie, porządna chusta czy nosidło będzie dla następnych dzieci, ja moje dziadostwo sprzedałam od razu po zakończeniu noszenia :tak:

Dziewczyny, ale to łóżeczko ma wyższy poziom dla noworodka :)
Inaczej bym się nie zdecydowała na takie ;)

Co do pościeli to moja koleżanka zamówiła dla swojej córy właśnie z tej aukcji i jest bardzo zadowolona.
Podobną miałam dla Tymosława i też nie narzekałam :)

alecta moje pytanie tez do lozeczka ;) bedziesz je miala jako normalne lozeczko czy jako turystyczne? znajomi mieli cos w podobie od poczatku i mowili ze jednak normalne to normalne. ale kto wie. oby Wam przypasowalo :) ja doswiadczenia nie mam wiec nie wiem :D
a posciel fajna, my bedziemy miec drewniane lozeczko wiec posciel z ochraniaczem bede kupowac

Agulqa u nas to będzie jako normalne łóżeczko.
Miałam normalne dla Nikoli i Tymka, nie było złe, ale wkurzało mnie np to, że jak byli już starsi i trzeba było obniżyć je o poziom to ochraniacze strasznie się ściągały i w nocy obijali się o szczebelki.
Kolejna rzecz ważna dla nas to to, że właśnie to łóżeczko można złożyć i zabrać gdzieś ze sobą, a tak musielibyśmy jakieś dodatkowe łóżeczko załatwiać żeby we Włocławku było jak do rodziny jedziemy.

reklama
temat chustowy to sie wlacze :D co prawda jestem czerwcowka 2014 ale moge conieco doradzic :D

Tasia ja mam takie nosidełko: WOMAR nosidło nosidełko RAINBOW N15 ZAFFIRO kurier (4508768601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Myślałam nad chustą ale po pierwsze wiązanie dla mnie mega skomplikowane a po drugie mąż powiedział, że się w takim czymś nie pokaże a nosidło nosił hehe...

odpusc womara to nie jest nawet ergo ... dzieciaczka zmeczysz i wydasz kase niepotrzebnie

Nulini tez wlasnie slyszalam ze to nie takie trudne. No i ja planuje kupic tak do 160zl. Pewnie szukalabym tanszej ale ze poduszke mama mi sprawila to chuste chcemy lepsza i od razu na dluzej

agulqa, ja planuję za chustę dać max 200zł. Przy Tosi chciałam oszczędzić i byłam zła, teraz już się nie dam :-D

z palcem w nosie kupicie chuste za 150-200 zl ale pasiaka :D bawełniane natki nowe kosztuja 190 w sklepie natibaby.eu ale ja mam dla was lepsza propozycje :) na fb jest grupa chustowo-zakupowa dziewczyny sprzedaja naprawde parelki i w bardzo rozsadnych cenach :) nie zrazajcie sie jakzobaczycie np zamire za 800zl :) takie tez sa ale jak powiecie jaka jesty gorna granica ceny to luzacko sie uda :) ja tydzien temy bambusa LennyLamb kupilam za 150 zl :) DARMO!!!

Megami, niestety wiele nosideł się reklamuje "ergonomiczne", a nie ma z tym nic wspólnego :no:
Moim zdaniem jak ktoś się bardzo boi chusty, to może zainwestować w nosidło Mei Tai, ale w życiu bym nie powiedziała, że chusta ujmuje męskości, ot chociażby ten pan wcale nie wygląda mało męsko:
dziecko-mezczyzna-tata-chusta-GALLERY_MAIN-24190.jpg

co wiecej ten facet wyglada obłędnie mesko :D
zastanawiacie sie jak przekonac facetow do chustowania ?? ja zrobilam to wrednie i sposobem (walczylam z mezem przy starszej corci bo on byl ostro na nie) no i kazalam mu przez dzien caly nosic mloda na rekach - wymiekl po godzinie ... a przeciez nie jeden taki dzien byl ze mala byla u mnie na rekach przez caluski dzien a ja musialam caly dom obrobic !!! dal sie wtedy pierwszy raz zachustowac :) teraz z mlodsza jeszcze sie nie odwazyl ale powiedizl ze jak Gabiska bedzie miala kilka miesiecy to napewno bedzie nosil "ale nie w tym gejowskim czyms" - to komentarz do nowej chusty w teczowych kolorkach :) specjalnie dla niego mam nati fale dunaju - to moja pierwsza i ciagle ulubiona chusta :)
Tasia, tylko po prostu często jest tak, że się facet wzbrania, a nie próbował i nie wie, co to za uczucie ;-)

Ja jestem zdecydowana na Natibaby, tylko używaną, żeby była przełamana, a że czasem można znaleźć te lepsze (z bambusem albo lnem) w cenie bawełnianych, to za jakiś czas pobuszuję w necie :-D

proponuje polowac tez na tablicy i u mnie na mamasprzeda.pl ... bede skupowac co lepsze egzemplarze :)

Ja do chust też nie mam jakoś przekonania, nie mówiąc już o mężu.

a czemu ?? bardzo mnie to ciekawi ...

dziewczyny nie taki diabel straszny :) moje czerwcowki na tym etapie 90% bylo na nie :D dzis z najblizszego grona KAZDA MA CHUSTE !!!! jedne elastyczne inne tkane ..

jesli nei bardzo wiecie co wybrac albo macie dylematy to piszcie do mnei na priv - pomoge wam w decyzji albo podpowiem cos od siebie :) wazne zeby dobrze dobrac dlugosc i jakosc chusty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry