Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mea osi- już pisalam, ze nie czuje się komfortowo nosząc tak dziecko i poza tym nie jestem pewna czy mi nie wyleci. Proboealam kiedyś i to zdecydowanie nie dla mnie, wolę nosidlo.
Co do pościeli, to nie chodzi mi konkretnie o tą aukcję, tylko o te materiały, ja miałam wzór z pieskami i żyrafkami i mimo częstego prania to jest to po prostu sztywna bawełna, nie mięciutka. Teraz na pewno kupię nieco droższą pościel, wtedy mi to nie przeszkadzało, ale jak zmieniłam na poszewki z Ikei to różnica była horrendalna 
Ale grupy na FB poszukam
Ja Azimi miałam żółto-pomarańczową, teraz kupię coś w brązach, zeby właśnie bardziej dla męża była ;-)
Ale doceniłam nie raz wolne ręce, a strach czy wypadnie minął gdy zobaczyłam, jak ono tam obwiązane - żadną mocą by nie wypadło
Ale nie każdy musi nosić w chuście/nosidle. Nic na siłę ;-)Mea osi- już pisalam, ze nie czuje się komfortowo nosząc tak dziecko i poza tym nie jestem pewna czy mi nie wyleci. Proboealam kiedyś i to zdecydowanie nie dla mnie, wolę nosidlo.
mea osi, na Tablicy też widziałam bambusy po 150złAle grupy na FB poszukam
Ja Azimi miałam żółto-pomarańczową, teraz kupię coś w brązach, zeby właśnie bardziej dla męża była ;-)