• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mam ta poduche od trzech tygodni :D prawdopodobnie "podróba" , zresztą nie wiem które rzeczywiście sa oryginałem bo ja gdzieś czytałam że Cebuszki Cebuszka.pl | Cebuszka – poduszka dla najważniejszego duetu na świecie. :confused: ale mniejsza o to. Kupiłam poduchę w ksztacie litery I ma długość 180 cm obwód jakies 65 cm. Poszewka zdejmowana zapinana na suwaczek z bawełny. Supermami

Na razie brzuch mi nie przeszkadza wiec nie wiem czy pod tym kątem coś daje ale jest mega wygodna, ja ją wykorzystuje do popołudniowej drzemki, wieczornego oglądania filmow i wogole do wszystkiego bo można ja fajnie zginać i układać niemal jak fotel :D

reklama
Kurcze, nie miałam i nawet nie zastanawiałam się nad tą poduchą ;-)
Za to miałam rogala do karmienia i sprzedałam szybciej, niż kupiłam, totalny niewypał dla mnie...

A pasa ciążowego też nie miałam...

Tak becik na samym poczatku daje mega pewnosc w chwycie maluszka ;) zaraz po porodzie tylko w becie nosilam mlodego, zanim sie nie oswoilam z jego malenkoscia, gietkoscia itd. Teraz pewnie tez bedziemy uzywac. Raz ze zima dwa omotane noworodki czuja sie jak w brzuszku. Ciasno ale wlasno ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry