• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecna, ale to zawsze alternatywa - albo kupujesz nową kurtkę do kangurzenia na 2 miesiące, albo 2 miesiące przebolejesz w starej i brzydkiej :-D

reklama
co do kolysek strasznie mi sie podobaja, ale mysle praktycznie. i coraz czesciej nad lozeczkiem 140x70 z szuflada na posciel tak by zrobic z niego pozniej tapczanik. nasuwa mi sie tylko mysl co z przewijakiem? wiekszosc jest na lozeczko 60cm. a jednak przewijak na lozeczku to wygoda dla kregoslupa.

co do chust tez planuje kupic, ale na poczatku bede starala sie w gondoli wozic bobasa. bedzie zima wiec spacery tez nie za dlugie. chusta przyda sie za to pozniej, na jakies wakacje itp :)

agulqa - ja mam łóżeczko 70x140, które przerabia się na tapczanik - wysyłałam do niego link i przewijak spokojnie do niego dostaniesz (tylko tak jak mówi bada - o długości 80 a nie 70).

My dzisiaj doszliśmy z mężem do wniosku, że kupimy Tosi w "prezencie od małego dzidziusia" lalkę Chou Chou :-D
Młoda nie ma lalek (tzn. ma jedną, ale zero zainteresowania, woli samochody, puzzle, klocki), ale jak będzie noworodek, to wtedy będzie mogła mnie naśladować na swoim bobasku ;-)

nulini fajny pomysl :)

nieobecna czyli normalny przewijak tyle ze dlugosc 80cm tak? wlasnie dzis przegladalam takie, ale nie bylam pewna czy na pewno bedzie pasowal. fajnie bo wydaje mi sie ze to lozeczko calkiem dobre rozwiazanie.

Witajcie
Za dwa miesiące zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 630990Zobacz załącznik 630992Zobacz załącznik 630996Zobacz załącznik 630999Zobacz załącznik 631003

Dostałam w prezencie Laktator Lovi prolactis i muszę stwierdzic ze sprawdza sie rewelacyjnie
Mam ręczny laktator ten dostalam w prezencie w koncu bez jakiegokolwiek wysiłku moge odciagac moj pokarm.
Szybkość i jakosc ... bardzo mile mnie zaskoczyla. Opakowanie super nie musze pakowac w karton tylko jest ladna
elegancka walizeczka.
W koncu czuje ze sciaga caly pokarm. W razie kryzysowej sytuacji wyciagam laktator i corcia zadowolona ze
dostala mamine mleczko.

reklama
Kobitki przymierzam się do kosmetyków dla kobiet w ciąży:-). Co sądzicie o pharmaceris, dax cosmetiks lub mustella? Jakich uzywacie płynów do higieny intymnej, mleczek czy toników do twarzy? :-) a co z balsamami do ciała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry