• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
jezyk z tego powodu chce miec. moj kregoslup nie jest zbyt mocny wiec nie chcialabym go dodatkowo obciazac.

w ogole dzis wyszlam z domu, musialam po Ł jechac do miasta (15km) bo chlopak nie dorobil sie prawka jeszcze ;) chcialam wejsc do chinczyka kupic jakies dresy, ale zamkniete ;( na pocieche Ł kupil mi dwa cheesy w mc'syfie i mcflurry :) oczywiscie cheesow nie zjadlam do konca, lodem nie pogardzilam ;) a co najwazniejsze, cos mnie kuje kosc ogonowa? ciekawe od czego? od ciaglego lezenia? nooo i pozniej przeszlam jakies 400m łącznie. nie chcecie wiedziec jaka zsapana wrocilam do domu ;d

nieobecna wiem ze wstawialas link ale nie moge go znalezc, chodzi mi o lozeczko. i nie pamietam, czy Twoje ma szuflade na posciel?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maadlen ja poki co nie stosuje nic specjalnego. plynu do higieny intymnej uzywam tego co zawsze, mam koncowke wiec jak bede kupowala to pomysle o takim dla ciezarnych jesli nie bedzie 5razy drozszy. nie smaruje sie tez niczym bo nie mam kiedys na zakupy isc, nie wiem co jest dobre, i lekarz kazal sie jeszcze wstrzymac ze smarowanie, dotykaniem i glaskaniem brzucha

agulqa, może nikt jej nie płaci, tylko testuje i im więcej osób zwerbuje do kupna tym lepszy gratis dostanie :baffled: Tylko że od tego są inne wątki, a nie wpada gdzie popadnie i ta sama śpiewka o laktatorze :wściekła/y:
Wybacz, że tak spytam, ale Twój eMek nie ma prawka? A robi?
Pytam, bo kiedyś, za młodu, jak się spotykałam z różnymi facetami, to brak prawa jazdy był dla mnie równoznaczny ze skreśleniem :-D
Taka dziwna byłam i choćby koleś był spoko, to jak nie miał prawka, to nie miał u mnie szans :-D
Z resztą do dziś dzień nie mam w swoim otoczeniu mężczyzny bez prawa jazdy, a jak poznaję, to wyjść z podziwu nie mogę, jak kobieta nie ma, to jeszcze jeszcze, ale jak facet nie ma, to strasznie dla mnie dziwne ;-)

Nulini to ja miałam tak samo. Mało tego, jak usłyszałam, że facet mówi "poszłem" to też skreślony. Ostatnio brata koleżanki molestowałam o prawko i wreszcie zrobił a do tej pory mówi, że przeze mnie zrobił prawko. Teraz śmiga swoim autkiem aż miło :)

Maadlen ja nie znam tych kosmetyków co dałaś a płynu do higieny intymnej nie używam. Teraz kupiłam Palmers przeciw rozstępom.

reklama
płynu do higieny intymnej używam Ziaja, balsam pod prysznic Nivea, co jakiś czas nogi smaruje masłem do ciała Perfecta spa ( mam bardzo suchą skórę od pasa w dół :-D) a nad czymś na rozstępy się zastanawiam, a do twarzy używam płynu micelarnego z Ziaji lub Garnier

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry