Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

agulqa,
Wybacz, że tak spytam, ale Twój eMek nie ma prawka? A robi?
Pytam, bo kiedyś, za młodu, jak się spotykałam z różnymi facetami, to brak prawa jazdy był dla mnie równoznaczny ze skreśleniem
Taka dziwna byłam i choćby koleś był spoko, to jak nie miał prawka, to nie miał u mnie szans
Z resztą do dziś dzień nie mam w swoim otoczeniu mężczyzny bez prawa jazdy, a jak poznaję, to wyjść z podziwu nie mogę, jak kobieta nie ma, to jeszcze jeszcze, ale jak facet nie ma, to strasznie dla mnie dziwne ;-)
Agulqa - moje łóżeczko nie ma szuflady. Te z szufaldami są do przerobiena na zwykłe łóżko a mi zależało by miało jeszcze szczebelki do połowy łóżeczka. Ja mam takie tylko bez misia:
Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik 70/140 +Barierki B.M. (4369770104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
AZA, ja w ogóle jestem BARDZO wyczulona na poprawną gramatykę, ortografię, wymowę, takie moje zboczenie od lat, i jak ktoś popełnia błędy językowe, to aż mnie TELEPIE! Moje "najulubieńsze" to oczywiście używanie BYNAJMNIEJ zamiennie z PRZYNAJMNIEJ, no masakra, oczy i uszy mi krwawią...
Chociaż mój mąż, jak się poznaliśmy, to walił takie błędy, że nie rozumiałam jego SMSówI mówił jak chłop ze wsi, a teraz od lat sam wszystkich wkoło poprawia, bo tak go "wytresowałam"
![]()