reklama

zakupki dla naszych maleństw

hej kochane widze ze u was szał zakupowy pełna para u mnie narazie spokoj wynajelismy mieszkanie remontujemy sprzatamy ciagle cos i tak jakoś nie mamy czasu nawet polatać za czymś dla dzidzi bo jak nie szkoła to co innego ,, wynajelismy mieszkanie na 7 miesiecy bo potem dostaje od rodzicow mieszakanie te nasze bo buduja dom wiec mi zostawiaja te nasze mieszknako wyremontowane i wogole ze wszystkim :) wiec jest fajniutko jak narazie .. jak bede mieć nowe jakieś zakupy zwiazane z dzidzia to napewno sie pochwale a wam zycze powodzenia w zakupach :) i udanych zakupow

reklama
Lastrada dziękuje:-) . Ciuszki kupujemy w róznych miejscach tzn. ten dresik to akurat tatuś kupił w Niemczech i pare innych rzeczy też, pare ciszków kupiliśmy w sklepie Kaja na Żwirki i Wigury (niewiem czy wiesz gdzie to jest), pare w realu i w tesco. Niektóre dostaliśmy. A i jeszcze jedną koszulke kupiłam u mnie na osiedlu.

mloda_m super z tym mieszkaniem od rodzicow! tacy rodzice to skarb:-)
to bedziecie prawdziwa rodzinka w koncu razem ty, on i dzidzius i tak trzymac,
a choc rodzice to skarb to wiadomo, mieszkanie razem to osobna historia(albo histeria co u niektorych;-) , ja wytrzymalam do 25 roku zycia i starczy)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry