reklama

zakupki dla naszych maleństw

dalsza czesc naszych zakupkow no i ostatnie to zdjecie lozeczka z boku:-D
do szpitala dla niuni mam juz wszsytko oprocz kosmetykow i pieluszek...

reklama
A my w sobote pojechaliśmy na większe zakupki i kupilismy wózek, komode i parę ciuszków. Potem porobie fotki to wam pokaże :-) teraz wkońcu mam gdzie układac ubranka synka:tak: a gdzies tak w marcu będe wszystko prała i prasowała.
Wózek sobie stoi i ciągle się na niego patrze i jeżdże po pokoiku :laugh2: ale dzisiaj go złożymy do kartoniku żeby się na kurzył.

Dziewczyny wszystkie rzeczy super :-)
ANUSIA, KORAL - ja tez mam zamiar kupic taka posciel, tylko ze w blekitne sliniki i misie...;-)

WIKI - a lozeczko Twojego maluszka to KUBA II, prawda?? Tez sie nad nim zastanawiam ostatnio...

A tak w ogole to mamy juz tyle nowych rzeczy ze szok. Na weekend przyjechala moja mama i przywiozla cala mase ciuszkow (babcia szaleje:-D ). Poza tym tez kupilismy duzo rzeczy: i ubranek i okrycia kąpielowe. Oprocz tego: szczoteczka do wlosow i grzebyczek, nozyczki i obcinaczki do paznokci, termometr do wanienki i taki elektroniczny miekki do mierzenia temperatury ciala, smoczek, butelka antykolkowa (podobno...;-) )

I tylko szkoda, ze nie moge Wam tego pokazac...aparat fotograficzny ostatnio mial awarie - spadl ze stolu :sick: i nie wysuwa mu sie obiektyw. Trzeba oddac do naprawy....:sick:

aneta tak drewexu Kuba II najpierw chcielismy w jasnym kolorku ale to nam sie tak spodobalo ze niemoglismy sie oprzec i ta posciel dotegoo tak suupr pasuje..zreszta wszsytko kupowalismy drewexu...plus ma to lozeczko ze szuflada jest zamykana taka plyta ze nic sie nie kurzy i dopiero po wysunieciu szyflady zsuwam plyte z niej:-D
samiii pokazuj wóżeczek predziutkooooo

Narazie wklejam zdjęcie wózka jaki kupiliśmy (juz kiedyś tu zamieszczałam link z allegro tego wózka) i zdecydowaliśmy się na niego ostatecznie. Zastanawialiśmy się jaki kolor wybrać czy niebieski czy może czerwono - szary i wkońcu wybraliśmy ten czerwony :-)
Do wózka jest jeszcze torba, której tutaj na zdjęciu niema.
41uy5.jpg
[/URL][/IMG]

31aa9.jpg
[/URL][/IMG]

reklama
bardzo fajne te wasze nowosci

ten wozeczek Sami bardzo zgrabny a jednoczesnie jak bedzie trzeba to i pakowny, i te kolorowe paseczki fajne

a ja sie poprztykalam z moim m. jutro mamy cos kupowac ale nie mam cos entuzjazmu, moze w sklepie mi sie poprawi nastroj jak zobacze te cuda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry