reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
no widzę że szalejecie i prawidłowo zakupy fajowe
te rajtki to fakt jakieś dziwne też pkmyślałam że to rodzaj samoopalacza z jaikmś silikonem.

fajne zakupki ROZALKA

AGUSIA stroj sexy sexy a i rajstopy tez sexay, ciekawy wynalazek!

OLIWIECZKA Twoje ciuszki jak zwykle superowe, masz swietny styl!

matylda te rajstopy w spraju kojarzą mi się z takim preparatem z Avonu do nóg (nie pamiętam już nazwy), którym się smaruje nogi, napręża skórę i nogi wyglądają na opalone i nie widać cellulitu (dopóki się tego badziewia nie zmyje oczywiście) ale po nałożeniu tego cała się kleiłam i to było paskudne uczucie, coś jakbym na twarz nałożyła maskę z fluidu.. wiecie o czym mówię... to pewnie podobnie działa, ja już jednak wolę zwykłe rajstopy, chociaz podobno są passe :-p

matylda te rajstopy w spraju kojarzą mi się z takim preparatem z Avonu do nóg (nie pamiętam już nazwy), którym się smaruje nogi, napręża skórę i nogi wyglądają na opalone i nie widać cellulitu (dopóki się tego badziewia nie zmyje oczywiście) ale po nałożeniu tego cała się kleiłam i to było paskudne uczucie, coś jakbym na twarz nałożyła maskę z fluidu.. wiecie o czym mówię... to pewnie podobnie działa, ja już jednak wolę zwykłe rajstopy, chociaz podobno są passe :-p

Te rajstopy z Sally Hansen na szczęście się nie kleją i całkiem dobrze kryją siniaki, pajączki itp. Na specjalne okazje latem mogą być, bo noga wygląda jak w pończochach. Ale wg mnie na codzień szkoda kasy. Wolę chodzić już bez:tak:

dziewczyny zakochałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł :szok::baffled:
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but

miłość spełniona :-):tak: są mega wygodne z poduszką na śródstopiu i co najważniejsze są MOJE chyba będę w nich spała :-D za tydzień jedziemy na wesele to już wiecie co będę miałą ubrane.jak jutro mąż przyniesie aparta do domu to zrobię foto i się pochwalę.podziwiałam je przez szybę od 30 marca- uwielbiam przeceny no i rodzinne wesela.

Ostatnia edycja:
miłość spełniona :-):tak: są mega wygodne z poduszką na śródstopiu i co najważniejsze są MOJE chyba będę w nich spała :-D za tydzień jedziemy na wesele to już wiecie co będę miałą ubrane.jak jutro mąż przyniesie aparta do domu to zrobię foto i się pochwalę.podziwiałam je przez szybę od 30 marca- uwielbiam przeceny no i rodzinne wesela.

pokaz pokaż :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry