agusia9915
Matka wariatka
czyli lepiej opalone nogi wysmarowac porostu oliwkaTakich nie miałam.
Ale używałam rajstop w sprayu Sally Hansen.
Żadna rewelacja, coś jak samoopalacz w sprayu mocno kryjący. Na lato, nie opalone nogi mogą być.![]()
;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli lepiej opalone nogi wysmarowac porostu oliwkaTakich nie miałam.
Ale używałam rajstop w sprayu Sally Hansen.
Żadna rewelacja, coś jak samoopalacz w sprayu mocno kryjący. Na lato, nie opalone nogi mogą być.![]()
;-)
czyli lepiej opalone nogi wysmarowac porostu oliwka;-)
![]()

matylda te rajstopy w spraju kojarzą mi się z takim preparatem z Avonu do nóg (nie pamiętam już nazwy), którym się smaruje nogi, napręża skórę i nogi wyglądają na opalone i nie widać cellulitu (dopóki się tego badziewia nie zmyje oczywiście) ale po nałożeniu tego cała się kleiłam i to było paskudne uczucie, coś jakbym na twarz nałożyła maskę z fluidu.. wiecie o czym mówię... to pewnie podobnie działa, ja już jednak wolę zwykłe rajstopy, chociaz podobno są passe![]()

dziewczyny zakochałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but
są mega wygodne z poduszką na śródstopiu i co najważniejsze są MOJE chyba będę w nich spała
za tydzień jedziemy na wesele to już wiecie co będę miałą ubrane.jak jutro mąż przyniesie aparta do domu to zrobię foto i się pochwalę.podziwiałam je przez szybę od 30 marca- uwielbiam przeceny no i rodzinne wesela.miłość spełniona :-)są mega wygodne z poduszką na śródstopiu i co najważniejsze są MOJE chyba będę w nich spała
za tydzień jedziemy na wesele to już wiecie co będę miałą ubrane.jak jutro mąż przyniesie aparta do domu to zrobię foto i się pochwalę.podziwiałam je przez szybę od 30 marca- uwielbiam przeceny no i rodzinne wesela.

pokazuj, pokazuj