reklama

Zakupy dla mam ;)

Wczoraj tez byłam na zakupach-cały dzien łażenia, w koncu kupiłam 2 bluzki.
Duze lustra w przymierzalniach i rozmiary na metkach sa tak szczerze ze az chce mi sie wyć:-(Ale jednoczesnie sa dla mnie jak kopniak w tyłek mowiący opamietaj sie wreszcie. Nie bede sie udzialac na wątku o odchudzaniu, bo na mnie działa on jak na Kasie-jak tylko cos napisze, to od razu porazka-albo waga stoi albo rusza w góre.Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)

reklama
Wczoraj tez byłam na zakupach-cały dzien łażenia, w koncu kupiłam 2 bluzki.
Duze lustra w przymierzalniach i rozmiary na metkach sa tak szczerze ze az chce mi sie wyć:-(Ale jednoczesnie sa dla mnie jak kopniak w tyłek mowiący opamietaj sie wreszcie. Nie bede sie udzialac na wątku o odchudzaniu, bo na mnie działa on jak na Kasie-jak tylko cos napisze, to od razu porazka-albo waga stoi albo rusza w góre.Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)

gratulacje madziv :tak:

Przyznam sie Wam jednak, ze ustaliłam sobie jakis czas temu złota zasade-3 kg mniej i w nagrode zakupy ciuchowe :-) Wczoraj były pierwsze zakupy;-):tak::-)
Muszę porozmawiać z mężem na temat takiej zasady, może byłaby dla mnie bardziej mobilizująca:-p;-):-D
Gratulacje madzix i powodzenia w dalszym odchudzaniu:tak:

Tankini fajowskie Dziewczyny:tak:

Szalejecie na zakupach teraz, ale to dobrze, kiedyś trzeba;-)

dziewczyny która z was robiła sobie makijaz permanentny (dolna i górna kreska)?? Karola to byłaś ty?? i jak? jestes zadowolona?
ja sie czaje niby, żeby sobie zrobić, ale jakos nie jestem do końca przekonana:sorry:, nie wiem czy to boli jakos strasznie:confused: i jaki efekt później... a zależałoby mi sobie zrobic, bo jakos tak z kreską lepiej się czuje i bardziej sie sobie podobam, a teraz jak noszę soczewki to z tym eyelinerem to róznie, jak mi reka zadrzy to kiszka:baffled:

Miśka, Rozalka - ciekawe rzeczy kupilyscie.:-):-)
Madzix - gratulacje!!!!!!! Powodzenia dalej.:tak::tak:A na mnie watek ''odchudzamy sie'' dziala tak samo jak na Ciebie. :eek:

dziewczyny która z was robiła sobie makijaz permanentny (dolna i górna kreska)?? Karola to byłaś ty?? i jak? jestes zadowolona?
ja sie czaje niby, żeby sobie zrobić, ale jakos nie jestem do końca przekonana:sorry:, nie wiem czy to boli jakos strasznie:confused: i jaki efekt później... a zależałoby mi sobie zrobic, bo jakos tak z kreską lepiej się czuje i bardziej sie sobie podobam, a teraz jak noszę soczewki to z tym eyelinerem to róznie, jak mi reka zadrzy to kiszka:baffled:
tak to ja i polecam jeśli: lubisz mieć widoczn makijaż oka.fakt trochę boli ale idzie wytrzymać i mega ulgę przynosi żel ze świetkila nakładany co chwilę i jak najwięcej to utrwala barwnik kreski.
ja mam tylko kreskę u góry ponieważ na dole mam długie rzęsy to nie potrzebowałam ich uwypuklić.
jedno jest pewne bez względu nas porę dnia i stan samopoczucia oko zawsze wygląda lepiej gotowe prawie do wyjścia- dla mnie do wyjścia bo ja sporadycznie się maluję

Dzięki KArola za info:-) moze sie w koncu skusze, ale to pewnie po wakacjach dopiero, po przed wakacjami to nie mam tak kaski, zeby wydac na to,a szkoda, bo bym miała spokój na wakacjach ;-)
a tego świtlika to nakłada sie po zrobieniu kresek tak?? kurcze, boje sie tego bólu podczas robienia, ze nie wytrzymam i nie dotryzmam do konca i kiszka:sorry: ja to płacze nawet przy epilacji brwi:sorry::zawstydzona/y:

reklama
Madzix gratulacje:-) Nie ma to jak dobra mobilizacja;-)
A ja przygotowuję się na urlop i nabyłam właśnie drogą kupna. Tylko zamiast czerwonego koloru będzie czarny:tak:

Załączniki

• volin-keira-2.jpg
    volin-keira-2.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 60
  • verano-081-leila-kostium-kapielowy.jpg
    verano-081-leila-kostium-kapielowy.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 64

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry