reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Ja nie dziękuje zeby nie zapeszac;-)

Matylda -stroje bombowe:tak: Na pewno bedziesz swietnie w nich wygladac.:tak:

A ja poki co wymagam zestawu tankini + bardzo obszerne pareo ;-):tak:

stroje super

pamiętacie serwis który kupiłam??????odesłałam kicha jakieś takie cienkie te tależe i małe. więc wtopa dobrze że mogłam bez problemu oddać.

pamiętacie serwis który kupiłam??????odesłałam kicha jakieś takie cienkie te tależe i małe. więc wtopa dobrze że mogłam bez problemu oddać.
Mówisz Karola, że kijowy ten serwis? Hm... to może jednak odpuszczę sobie na razie ten zakup:sorry::baffled: Może poszukam sobie czegoś tutaj na co dzień, a coś lepszego to kupię porządnego tak jak radziłyście np. Lubianę:tak:

Mnie czeka zakup czegoś na okna, zwłaszcza na dole, bo wszyscy wszystko widzą z ulicy, no i ja, wszystko i wszystkich widzę:-p Tylko tu ciężko coś ładnego znaleźć w przystępnej cenie, jak masz z 200e na okno to i owszem:baffled:

pewnie fajny choć ja się na tym nie znam.może to dziwne ale serio.ja używam starej dużej NOKI bez aparatu i tych nowości ale dla mnie to najlepszy telefon- nawet jego symbolu nie znam.:zawstydzona/y:

A ja lubię nowoczesny sprzęt, tylko muszę jeszcze wyczuć ten ekran dotykowy, bo już sobie poprzesuwałam na nim wszystko, kiedy bawiłam się telefonem :-D

pewnie fajny choć ja się na tym nie znam.może to dziwne ale serio.ja używam starej dużej NOKI bez aparatu i tych nowości ale dla mnie to najlepszy telefon- nawet jego symbolu nie znam.:zawstydzona/y:

He,to ja mam podobnie,dopuki mąż mi nie kupił nowego na urodziny(bo juz na stary nie mógł patrzeć)to miałam zwykły Alkatel bez bajerów i wystarczył.
Choć nie powiem, używam teraz aparatu z telefonu i cieszę sie jak moge wysłać MMS-a:zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry