reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Ulala telefonik Kasiad prześliczny :tak: Ja lubię takie ładne cacka, ale sama nie używam, wolę też jak najprostsze z tego powodu, że zwyczajnie nie mam czasu żeby siąść, czytać instrukcje czy uczyć się obsługi czegoś nowego :no: Albo mi się po prostu nie chce ;-)

Joasiek, ja też nie lubię czytać instrukcji, więc molestuję męża, żeby mnie nauczył obsługi :zawstydzona/y: On z takimi telefonami jest obeznany, więc dla niego to pestka.

Gosiu, napewno nie trzeba było wchodzić przez sto zakładek, żeby zadzwonić, przecież nowoczesne telefony też mają proste wybieranie, tylko trzeba się nauczyć jak go obsłużyć :tak: ale rozumiem, że można nie fascynować się takimi nowinkami sprzętowymi, mnie to chyba zaraził małżonek :-D

Mi się najbardziej podoba, że mogę smsy pisać własnym pismem penem do dotykowych ekranów i mi przerabia na pismo takie jak jest normalnie w telefonie i że jak przełożę telefon w poziom to cały obraz pulpitu też mi się przestawia :tak:

Mi się najbardziej podoba, że mogę smsy pisać własnym pismem penem do dotykowych ekranów i mi przerabia na pismo takie jak jest normalnie w telefonie i że jak przełożę telefon w poziom to cały obraz pulpitu też mi się przestawia :tak:
WoW super opcje:szok::tak: Świetny ten telefon sobie sprawiłaś:-)

Ja na studiach kupiłam sobie Simensa CX70 i pewnie mi posłuży dopóki mi się nie popsuje, bo wystarcza mi w pełni;-) Zegarek na wyświetlaczu ma duży, smsy wysyła, połączenia wykonuje i odbiera, nawet ma aparat, ale ja nie mam czasu go używać:-p

ja wreszcie zakupiłam strój kapielowy:tak::-) taki tylko, że niebieski, no i zapłaciłam za niego 50% mniej niz normalnie:-D czyli 63,50

Załączniki

• 30.vanessa.jpg
    30.vanessa.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry